Lichtreclame & signing

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient. Met onze vakmensen en moderne machines, zijn de mogelijkheden eindeloos. Familiebedrijf FriJo helpt u bij het ontwerpen van de meest unieke uitingen en leveren razendsnel uit de eigen fabriek in Amsterdam Noord.

 

Ronde lichtbak oedipus

Lichtbakken

De lichtbak is een goede keuze als u wilt opvallen bij uw doelgroep. De lichtbakken kunnen zowel op de grond, tegen de gevel als op het dak geplaatst worden. Ze zijn verkrijgbaar in alle vormen en maten. Een lichtbak van FriJo bestaat gegarandeerd uit de beste materialen met de meest stevige constructie.

Doosletters advocatenkantoor zielinski en rozen amsterdam

Doosletters

Doosletters springen er uit omdat het losse vormen zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor de vorm als de verlichting. Op onze website kunt u verschillende projecten vinden ter inspiratie. Al onze doosletters worden ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek gelegen in Amsterdam Noord.

Groot ledscherm buiten langs snelweg van hulshoff

Led-schermen

De talloze manieren waarop led-verlichting klanten kan aantrekken, maakt het een onmisbaar marketingmiddel. Denk aan sfeerverlichting, wisselend aanbod of reclame uitingen en focus op de boodschap. Led kan opvallend en subtiel, geheel naar wens.

neon letters

Neon

Neon is een gasvorm dat tot ontlading wordt gebracht in een glazen vacuümbuis. Sinds de uitvinding 100 jaar geleden, is het buigen van de neonbuis nog steeds een ambachtelijk proces. De kwaliteit van de glasblazer bepaalt de kwaliteit van de neonlamp, en wij werken met de beste.

Eindeloze mogelijkheden

 

 

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Vraag offerte aan