Eyecatching lichtreclame hotspot Otemba

Amsterdam – Voor het nieuwe restaurant Otemba in De Pijp, Amsterdam, heeft FriJo de volledige lichtreclame en belettering verzorgd. Dit project omvatte zowel buiten- als binnenbelettering, diverse lichtreclames en menu-schermen die de unieke uitstraling van Otemba versterken.

restaurant Otemba Amsterdam belettering en lichtbak

Opvallende gevelreclame

Het hoekpand is voorzien van een prachtige, verlichte acrylaat tekst ‘Otemba’. De letters, gemaakt van hoogwaardig materiaal, zijn afgewerkt met vinylfolie en verlicht met ingegoten LED’s. Een echte eyecatcher is de dubbelzijdige lichtbak aan de gevel. Deze rode en witte lichtbak trekt direct de aandacht en geeft Otemba een herkenbare uitstraling.

acrylaat rode letters met tekst O TEM BA op gevel in Amsterdam
Otemba Amsterdam restaurant lichtbak

Belettering in lijn met de branding

Het raam aan de zijkant van het pand is voorzien van belettering, geheel in lijn met de branding en het beeldmerk. Ook binnen hebben we dezelfde aandacht besteed aan de details; zowel de toiletdeur als de spiegel in de toiletten zijn beplakt met het logo en beeldmerk.

Otemba Amsterdam belettering

Eyecatching neon led

Voor een speelse en moderne touch hebben we twee neon led-beeldmerken gemonteerd aan het plafond in de toiletten. De witte en roze neon, gemonteerd op een glasheldere plaat, geven de toiletten een trendy uitstraling.

neon led japanse stijl op restauranttoilet Otemba in Amsterdam

High-tech Samsung led–schermen

Om het geheel compleet te maken, hebben we ook twee 50 inch Samsung led-schermen geïnstalleerd. Deze schermen, met hun haarscherpe beeldkwaliteit, zorgen ervoor dat alle visuele content perfect wordt weergegeven. Zo kan Otemba ervoor kiezen om hier het menu te tonen, maar ook andere visuals. Deze content kunnen zij zelf makkelijk beheren via de gebruiksvriendelijke software.

led-schermen voor menu en visuals Otemba

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Dex Pront

Contact

Wat maakt FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Wij geven twee jaar garantie
  • Wij nemen het vergunningstraject uit handen
  • Wij zijn scherp geprijst omdat we 1 op 1 schakelen
Frijo medewerkers lichtbak

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient