Lichtbakken met aandacht

De naam zegt het eigenlijk al: Een lichtbak is een doorschijnende bak die wordt verlicht. Middels het led-licht is deze meer opvallend dan een reclamebord en dus een goede manier om de aandacht te trekken van voorbijgangers, zowel binnen als buiten. Met onze ruime ervaring helpen we u graag bij het ontwerpen van een unieke, effectieve lichtbak.

Benieuwd naar de mogelijkheden met uw logo?

Lichtbak van Dunkin Donuts

Waarom kiezen voor een lichtbak?

Er zijn eindeloze manieren om klanten naar je bedrijf te trekken, maar een lichtbak is naast efficiënt ook eenvoudig. Het vereist een eenmalige investering en de automatische verlichting doet de rest. Daarnaast ben je, in vergelijking tot veel andere reclame-uitingen, ook in het donker goed zichtbaar. En de mogelijkheden zijn eindeloos: Van een metershoge lichtbak zichtbaar vanaf de snelweg tot een verlichte informatiezuil in het winkelcentrum.

  • Uitstekende zichtbaarheid, 24/7.
  • Brede inzetbaarheid en mogelijkheden.
  • Duurzaam en kosten efficiënt.

Nieuwsgierig naar de lichtbakken die FriJo geplaatst heeft?

Grote lichtbak op hooge met kraan
Lichtbak reclame avocado show aan de gevel

Uw lichtbak, op maat gemaakt

U bepaalt. En wij denken graag mee. Want de mogelijkheden zijn eindeloos. De kleur, de vorm, het formaat. Ga je voor een dubbelzijdige lichtbak, reliëf of rond? Onze ervaren designers kijken nergens meer van op. Daarnaast helpen ze graag bij het uitkiezen van de juiste materialen, het bepalen van een effectieve locatie en het verkrijgen van een eventuele vergunning. Wij visualiseren uw ideeën en komen samen tot een effectief, uniek ontwerp.

Ronde lichtbak oedipus

Duurzame vorm van reclame

De lichtbakken van FriJo worden voorzien van de hoogste kwaliteit led-lampen. Onze led-verlichting beschikt over maar liefst 50.000 branduren en verbruikt veel minder energie dan gloei- of halogeenlampen. Gunstig voor de portemonnee en een stuk beter voor het milieu! Verder werken we alleen met de hoogste kwaliteit aluminium, acrylaat of staal, zodat uw lichtbak bestand is tegen het Hollandse weer.

Led lichtbak redbull racing

Professionele montage

Onze monteurs maken eerst een inventarisatie van de locatie. Komt de lichtbak op het dak? Dan is er ook een aluminium frame nodig voor de bevestiging. Gaan we de hoogte in? Dan regelen wij de hoogwerker. Ook de vergunning aanvraag regelen wij. En zonder licht, geen lichtbak. We beoordelen of er een elektrische aansluiting nodig is of dat de bestaande voorziening gebruikt kan worden. Uiteraard wordt de bedrading netjes weggewerkt.

Lichtbak reclame van Dobben Amsterdam

Eenvoudig onderhoud

We gebruiken materialen die erosie en verkleuring tegengaan. Wel is een jaarlijkse APK wenselijk. FriJo komt dan langs om uw lichtbak van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien. Daarmee verleng je niet alleen de levensduur, maar blijft uw blikvanger ook kwaliteit uitstralen. Toch toe aan iets nieuws? Dan hoeft niet de gehele constructie verwijderd te worden. Vaak kunnen we ook enkel de plaat van de lichtbak vervangen.

Wat maakt de lichtbakken van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar perfectie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Razendsnelle levering vanuit onze eigen fabriek.
  • Complete ondersteuning, van design tot onderhoud.
  • Topkwaliteit producten met minimaal twee jaar garantie.
FriJo Lichtreclame Auto met belettering

Inspiratie voor reclame lichtbakken

lichtbak gevel zwart
van Geloven neon + lichtreclame doosletters
Jamin lichtreclame lichtbak
lichtbak aan gevel in amsterdam
Lichtbakken op muur The Student Hotel
Prael brouwerij lichtbakken
Indoor lichtbak

Geef uw bedrijfsnaam de spotlight die het verdient

Contact