Lichtbakken in elke vorm

Wilt u met één investering direct meer klanten naar uw onderneming trekken? Het succes van lichtbakken reclame is in de meeste gevallen ongeëvenaard. Vanwege de oneindige mogelijkheden met betrekking tot vorm, afmeting, kleur en plaatsing, komen wij telkens tot een uniek ontwerp dat maximaal rendeert.

Ronde lichtbak oedipus

Lichtbakken reclame

Vanwege het ongeëvenaarde succes is lichtbakken reclame niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Voor winkels, horecazaken en kantoren door heel het land zijn lichtbakken een onmisbare schakel in hun zoektocht naar meer klanten.

Bij FriJo werken de beste designers met de nieuwste machines, zodat u zeker weet dat uw nieuwe lichtbak maximaal resultaat oplevert.

lichtbak aan gevel in amsterdam
grote lichtbak aan loods

Maak impact met lichtbak reclame

Metersbrede lichtbakken kunnen bedrijven op grote afstand zichtbaar maken. Tegelijkertijd wordt lichtbakken reclame door foodtrucks gebruikt om de aandacht te trekken van voorbijgangers aan de overkant van de straat. Lichtbakken leveren resultaat voor ondernemingen van iedere bedrijfsgrootte.

Lichtbak reclame van dobbe amsterdam

Veelzijdige lichtbakken

Wie denkt aan een lichtbak denkt al snel aan een rechthoekig exemplaar op een gevel. Bij FriJo gaan we tot het uiterste om uw ontwerp uniek te maken. Met onze nieuwste machines realiseren we unieke exemplaren, zoals gebolde lichtbakken, dubbelzijdige lichtbakken of lichtbakken met reliëf.

Verlichte lichtbak

Duurzame lichtbakken

De lichtbakken van FriJo kunnen worden voorzien van de hoogste kwaliteit led-verlichting. Zo voorkomt u kans op glasbreuk en beschikt u over maar liefst 50.000 branduren.  Onze led-verlichting is tot 75% energiezuiniger en daardoor ook beter voor het milieu.

Ronde lichtbakken

Lichtbakken van superieure kwaliteit

Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit  aluminium, acrylaat of staal. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over wind- of regenschade. Om onze superieure kwaliteit te waarborgen komen wij eens per jaar langs om de lichtbak van een grondige onderhoudsbeurt te voorzien.

Wat maakt lichtbakken reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar perfectie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Maximale levensduur dankzij hoge kwaliteit van materialen
  • Complete ondersteuning: van design tot onderhoud
  • De beste experts en machines voor ongelimiteerde mogelijkheden
Lichtbak op hoogte

Inspiratie voor lichtbakken reclame

lichtbak gevel zwart
Race planet lichtbak
Jamin lichtreclame lichtbak
Lichtbak hoog generali wit rood
avocadoshow lichtbak amsterdam
Sterke lichtbak aan gevel
Indoor lichtbak

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient met lichtbakken reclame

Contact