Verlichte doosletters voor Zielinski & Rozen

Amsterdam – Parfumhuis Zielinski & Rozen heeft naast een Hoofdkantoor in Tel Aviv nu ook een Europees hoofdkantoor in Amsterdam Duivendrecht. En een hoofdkantoor is natuurlijk niet compleet zonder signing! FriJo mocht aan de slag en heeft het pand voorzien van passende doosletters en raambelettering.

witte doosletters amsterdam duivendrecht kantoor

Contrasterende doosletters

FriJo heeft voor het pand doosletters ontwikkeld in de vorm van het logo van Zielinski & Rozen, volledig in lijn met hun huisstijl. Er is gekozen voor witte doosletters, die prachtig afsteken tegen de opvallende oranje gevel. De letters sieren boven de entree, zowel overdag als in de avond is Zielinski & Rozen niet te missen.

Witte doosletters tegen oranje muur

Duidelijke raambelettering

Om extra informatie te bieden aan de bezoekers en richting te geven, is de voordeur door FriJo voorzien van raambelettering. Op de voordeur staat nu het logo en ‘Showroom / Office entrance’. Het betreft hoogwaardige folie, die aan de buitenzijde van het raam is aangebracht.

Doosletters verlicht in het donker gemaakt door FriJo lichtreclame Amsterdam

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Dex Pront

Contact

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient