FriJo’s kantooroplossingen

Een eerste werkdag op kantoor. Waar parkeer ik mijn auto? Op welke verdieping zit mijn afdeling? Waren de toiletten nou links- of rechtsaf?

Simpele wegwijzers voorkomen dat uw medewerkers en bezoekers de weg kwijtraken. Denk aan markeringen op de muur of een verlichte zuil nabij de parkeergarage. Daarnaast is het belangrijk dat de identiteit van uw merk goed zichtbaar is, zowel binnen als buiten het kantoorpand. FriJo helpt bij het kiezen van de juiste uitingen en zorgt voor een efficiënt, maar ook sfeervol kantoor!

Frijo kantoor
De Nieuwe Arts Amsterdam
“Zeer tevreden” Maarten Hitman – Algemeen directeur | Arts

Frijo Lichtreclame & Sign heeft ons pand in Amsterdam voorzien van meerdere logo’s en raam belettering. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat, de communicatie en de snelle montage door de specialisten van FriJo. Ik ben zeer tevreden met FriJo!

De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts Freesletters
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
De Nieuwe Arts raambelettering
reclamezuil bewegwijzering buiten kantoor

Bewegwijzering buiten het kantoor

Het is belangrijk dat nieuwe medewerkers, klanten en leveranciers de weg naar uw bedrijf vlekkeloos weten te vinden. FriJo ontwerpt professionele bewegwijzering; op maat gemaakt en weersbestendig. Denk aan een lichtbak langs de weg, de bestickering van uw laadpalen of het informatiebord bij de intercom. En naast functioneel, zijn wegwijzers meestal het eerste aanspreekpunt van uw bedrijf. Een uniek ontwerp versterkt het imago en de herkenbaarheid.

Belettering toilet kantoor

Wegwijzers in het kantoor

Duidelijke sign helpt uw kantoor overzichtelijker te maken. Dit kan op talloze manieren. Een vluchtrouteplattegrond is bijvoorbeeld een belangrijke. Daarnaast maken we geregeld etageborden, kamerpictogrammen en wegwijzers. Voeg daar uw huisstijl aan toe en verstevig zo de merkidentiteit van uw bedrijf.

Bent u van plan de werkomgeving te voorzien van een upgrade? Onze ontwerpers denken graag met u mee.

Belettering raam Just Entertainment

Ultieme privacy met folie

Privacy folie beperkt de inkijk op een bedrijfsruimte en beschermt daarmee de privacy van uw medewerkers. Daarnaast verhoogt de folie het concentratievermogen van degenen die in de ruimte aan het werk zijn. Kiest u daarbij voor een persoonlijke opdruk, dan versterkt dit ook de identiteit van uw bedrijf en de sfeer van de werkomgeving.

Wij kunnen elk formaat folie printen en personaliseren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Autobelettering

Auto of fietsbelettering

Veel medewerkers krijgen vanuit het bedrijf een auto of fiets in bruikleen. Het beletteren (ofwel bestickeren) van deze leasevoertuigen is natuurlijk een uitgelezen kans om reclame te maken voor uw bedrijf en uw merk te presenteren aan weggebruikers. FriJo heeft veel ervaring met belettering en maakt van uw wagenpark een ware marketingmachine.

Kantoor freesletters met led

Versterk uw bedrijfsidentiteit

Visuele consistentie verhoogt de bekendheid van uw merk en geeft een consument vertrouwen. Dat geldt ook voor de kantooromgeving. Het gebruik van bepaalde kleuren, vormen en het logo verstevigt de merkidentiteit. Niet alleen bij klanten, maar ook uw medewerkers voelen zich meer verbonden met het bedrijf. Benieuwd wat FriJo voor uw bedrijf kan betekenen?

Kantoor Neon sign

Sfeermakers op kantoor

De jaren van suffe, grijze kantoren en fel tl-licht liggen achter ons. Er zijn talloze manieren om een kantoor jeu te geven: Een gave print op de muur, een neon logo aan het plafond, grappige wc-stickers… Zulke elementen brengen, naast efficiëntie, ook sfeer en inspiratie. Het moet natuurlijk wel een feestje zijn om naar kantoor te komen!

Volledige ondersteuning

Met ruim 63 jaar ervaring weten we wat werkt. We denken graag met u mee en geven passend advies. Indien nodig, helpen we bij het regelen van de vergunning voor de reclame op en/of rondom uw kantoorpand. Door gebruik te maken van onze eigen fabriek met de modernste machines kunnen wij uw ontwerp snel produceren, leveren en monteren. En zelfs het onderhoud nemen we volledig voor u uit handen.

  • Passend advies en een op maat gemaakt ontwerp
  • Wij regelen de vergunningen
  • Snelle levering en professionele montage
Vakmannen lichtreclame

Maak de identiteit van uw organisatie zichtbaar

Contact