Unieke belettering

Wilt u de ramen of muren van uw winkel, restaurant of kantoor versterken met een reclame-uiting? Met de juiste reclame belettering kunt u uw volledige raamoppervlakte inzetten om meer klanten te trekken en de beleving voor bestaande klanten te verbeteren. Daarnaast is het ook praktisch in te zetten als bijvoorbeeld zonwering.

Belettering op raam als sticker

Details in belettering maken het verschil

Alleen een onderscheidend ontwerp dat feilloos wordt aangebracht kan tegelijkertijd meer klanten trekken én de klantervaring van bestaande klanten verbeteren. Bij FriJo werken we daarom alleen met de beste designers en deskundige plakkers. Zo bent u gegarandeerd bent van optimaal resultaat.

  • De beste ontwerpers voor uw reclame belettering
  • De hoogste kwaliteit letters en stickers
  • Vakbekwame plakkers
belettering op deur redbull zwart
raamsticker tegen zonlicht

Zonwerende folie

Met zonwerende folie heeft u geen last meer van felle zonnestralen en warmte. Hierbij heeft u een ruime keuze aan folies: one-way vision, donker of met een opdruk. Onze professionals zorgen ervoor dat de folie netjes wordt geplakt.

Jamin instore

Bestickering voor een sfeerverhogend interieur

Wilt u voor uw klanten een unieke beleving creëren? Het interieur van uw pand speelt een fundamentele rol. Met belettering van FriJo kunt u elke vierkante centimeter optimaal benutten.

Red Bull - Bestickering

Verrassende vloeren

De vloeroppervlakte van een gebouw zien veel ondernemers over het hoofd. Met vloerbelettering kunt u in de meeste gebouwen echter een unieke sfeer realiseren. Onze ontwerpers schetsen graag een beeld van de mogelijkheden.

Bus belettering Bonarius

Belettering op uw voertuigen

Gebruikt u auto’s, scooters of boten voor het runnen van uw onderneming? Laat deze unieke kans niet onbenut. Met belettering transformeert u ieder voertuig tot een effectieve marketingmachine voor uw onderneming.

one way vision raamfolie trainmore

One-way vision folie

Wilt u een marketing boodschap overbrengen aan voorbijgangers zonder het uitzicht van uw klanten te belemmeren? Onze zonwerende en gekleurde raamfolies maken het mogelijk.

raamfolie tandartspraktijk privacy

Privacyfolie

Wilt u voor uw klanten en werknemers een maximaal gevoel van privacy creëren? Met privacyfolie kunnen we iedere behandelruimte en vergaderzaal volledig voor u afschermen.

Waarom FriJo belettering?

FriJo heeft jaren ervaring met belettering en denkt graag mee bij het maken van uw ontwerp. Onze geavanceerde machines kunnen vrijwel alles printen. Daarnaast weten onze vakmannen hoe ze de belettering loeistrak moeten plaatsen. Gegarandeerd succes!

  • Complete ondersteuning, van design tot onderhoud.
  • Scherp geprijsd & binnen 24 uur een offerte.
  • Hoogste kwaliteit belettering en professionele plaatsing.
Dunkin Belettering

Voorbeelden van reclame belettering:

Auto sticker van jeugd tandzorg
Avocadoshow raamsticker en belettering
raambelettering chefs poulet & frites sticker logo
raamstickers design
Raamsticker pizza
Skechers Lijnbaan Rotterdam Raambelettering

Breng uw trots op een unieke manier onder de aandacht met bestickering

Contact