Een reclamezuil als visitekaartje

Ligt uw onderneming ver van de grote weg? Of heeft u een bedrijf in een gedeeld kantoorpand? Dan kan het lastig zijn om onder de aandacht te komen. Een reclamezuil biedt in veel gevallen uitkomst. Deze vorm van buitenreclame zorgt dat u beter gevonden wordt en dient tevens als mooi visitekaartje voor uw bedrijf of kantoor. Bent u er al uit? Neem dan direct contact op met ons op!

reclamezuil bewegwijzering buiten kantoor

Een reclamezuil wordt vaak gecombineerd met

 

Waarom een reclamezuil?

Met een reclamezuil kunt u bezoekers de juiste weg wijzen of een warm welkom geven. Daarnaast is het een mooie kans om uw logo of huisstijl in het ontwerp te verwerken. Dit zal het imago en de positionering van uw bedrijf versterken. Ook fijn: Een bedrijfszuil zit niet vast aan uw pand en dus bent u niet gebonden aan één locatie.

  • Gastvrij
  • Herkenbaar
  • Niet locatie gebonden
hoge reclame bedrijfszuil van der laan in het groen
pijl bewegwijzering bord groen 't klavertje coffeeshop

De vorm van uw reclamezuil

De meeste bedrijfszuilen die wij produceren zijn rechthoekig, maar we krijgen geregeld aanvragen binnen voor ronde of ovale zuilen. Een andere vorm in gedachte? Ook hier hebben we ervaring mee.

Reclamezuil zwart met logo TREK

Een passend formaat

Eigenlijk zijn alle afmetingen mogelijk, maar de reclamezuil moet wel mooi in verhouding zijn. Afhankelijk van de locatie en voorkeuren komen we tot een passend formaat.

Wajer yachts verlichte reclamezuil

Met of zonder verlichting

Door middel van grondspots of ingebouwde led-verlichting valt uw reclamezuil altijd op. Een tijdsklok voorkomt onnodige energiekosten.

Dubbelzijdige reclamezuil buiten

Dubbel- of enkelzijdig

Een dubbelzijdige reclamezuil kan gewenst zijn bij een uitrit of langs de weg. Zo bent u zichtbaar voor beide verkeersrichtingen.

Waarom een reclamezuil van FriJo?

Wij bieden al meer dan 60 jaar effectieve totaaloplossingen aan ondernemers die hun bedrijf meer zichtbaarheid willen geven. Een reclamezuil is zo’n oplossing. Bij FriJo hebben we alle disciplines onder één dak; experts met jarenlange ervaring.

  • Binnen 24 uur een offerte en razendsnelle levering.
  • Topkwaliteit producten met minimaal twee jaar garantie.
  • Complete ondersteuning; van ontwerp tot montage.
Bus van Frijo lichtreclame

Materialen van FriJo’s reclamezuilen

Hoewel we bedrijfszuilen ook binnen plaatsen, worden deze vooral ingezet als buitenreclame. Daarom is het belangrijk dat ze weerbestendig zijn. Reclamezuilen van FriJo worden volledig gemaakt van aluminium. Aluminium is stevig en bestendig tegen het druilerige Nederlandse weer. Voor de tekst adviseren we doorgestoken acrylaat. Hierbij verwijdert een freesmachine met roterende bewegingen het metaal uit de plaat. De letters, gemaakt van acrylaat, worden vervolgens via de achterkant ”doorgestoken”. Eventueel kunt u verlichting laten toevoegen.

TheCurve reclamezuil materiaal

Vergunning en montage

Misschien ken je ze wel: Torenhoge masten met knipperende neonreclame langs de Amerikaanse highway. Die kom je in Nederland niet tegen. Naast dat we een stuk bescheidener zijn, zul je hier ook geen vergunning voor krijgen. Wat mag dan wel? En hoe regel je dit? Dat weten en organiseren wij.

Daarnaast kunnen we de reclamezuil op locatie monteren. De methode is afhankelijk van de locatie en grootte van de zuil. Meestal wordt de zuil verankert in de grond. Hierbij plaatsen we de zuil in een gat die wordt volgegoten met beton. Een andere methode is dat we de bedrijfszuil op een plaat monteren, die vervolgens op een stellage geplaatst kan worden.

Quest reclamezuil montage vrachtwagen

Interesse in een reclamezuil? Neem direct contact met ons op.

Contact