Uw bedrijf in de spotlight

Met passie, vakmanschap en betrokkenheid helpen wij ondernemers zoals u via in- en outstore communicatie meer klanten naar hun onderneming te trekken.

Twee medewerkers frijo bij redbull

Effectieve ontwerpen

Alleen met een in het oog springend ontwerp dat goed bij uw merk past, draagt uw nieuwe lichtreclame en signing maximaal bij aan uw bedrijfsdoelstellingen. Onze ervaren ontwerpers weten precies wat nodig is om uw merk bij voorbijgangers op een stijlvolle manier onder de aandacht te brengen.

frijo fabriek lichtbak

Trotse specialisten

De uitwerking van uw ontwerp bepaalt in grote mate het resultaat. Bij FriJo werken we daarom alleen met de beste glasblazers, staalbuigers en elektriciens. Wij zijn trots op ons productieproces en vertellen u daar graag meer over tijdens een rondleiding. Wanneer komt u langs in onze fabriek?

Doosletters roze Dunkin Donuts

De beste materialen

Hoe beter de materialen, hoe beter uw nieuwe lichtreclame en signing het imago van uw bedrijf versterkt. Bovendien gaat een investering in duurzame materialen veel langer mee. Bij FriJo werken we daarom alleen met de meest geavanceerde machines en de beste materialen. Bekijk onze projecten en ontdek de mogelijkheden.

Bus van Frijo lichtreclame

Snelle levertijd

Met meerdere vestigingen, een eigen fabriek en alle disciplines onder één dak, is FriJo uitgegroeid tot een van de grootste (licht)reclame bedrijven van Nederland. We hebben het volledige productieproces in eigen beheer. Hierdoor leveren wij sneller en heeft u slechts één contactpersoon.

Keurmerken veilig en verantwoord werken

sibon logo

SI’Bon

SI’BON certificeert het betere signbedrijf. Hierdoor is het voor de klant gemakkelijk een kwalitatief goed signbedrijf te herkennen.

VCA logo

VCA+

FriJo onderneemt veilig en maatschappelijk bewust. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Vakmanschap sinds 1960

Flamingo neon
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
Frijo geschiedenis the berry
KLM lichtreclame
Lucky Flipper Amusement Oude lichtreclame frijo amsterdam
The Bulldog neon frijo lichtreclame en signing
Gambling House strip neon gevelreclame oude foto van FriJo amsterdam

Geef uw trots de spotlight die het verdient

Vraag offerte aan