Bewegwijzering, stijlvol en effectief

Bewegwijzering is een cruciaal middel om zeker te stellen dat zowel nieuwe als terugkerende bezoekers een positief gevoel overhouden aan hun bezoek. Met stijlvolle ontwerpen en kwalitatieve materialen, kunt u via bewegwijzering het professionele imago van uw merk versterken.

bewegwijzering the curve amsterdam

Bewegwijzering wordt vaak gecombineerd met:

 

De succesformule voor bewegwijzering

In de eerste plaats moet bewegwijzering realiseren dat zoveel mogelijk klanten de weg naar uw winkel vlekkeloos weten te vinden. Met slimme ontwerpen kan bewegwijzering echter ook klanten trekken, die geen bezoek aan uw winkel gepland hadden. Bij FriJo werken we alleen met de beste ontwerpers en de nieuwste machines. Zo weet u zeker dat uw investering in bewegwijzering maximaal rendeert.

  • Ervaren en creatieve ontwerpers
  • Uitstekende technische kennis (60 jaar vakmanschap)
  • Inclusief montage en onderhoud voor uw bewegwijzering
Dirk van den broek lichtbak parkeergarage
Bewegwijzering ziekenhuis binnen

Richtinggevende bewegwijzering

Wilt u zeker stellen dat iedere klant moeiteloos naar de juiste ruimte kan navigeren? Met goed ontworpen richtinggevende bewegwijzering vinden zelfs volledig nieuwe bezoekers eenvoudig de weg.

Bewegwijzering buiten zuil

Identificerende bewegwijzering

Wilt u alle onduidelijkheid voor uw klanten elimineren? Met identificerende bewegwijzering maakt u in één oogopslag duidelijk achter welke deur zij de juiste toiletten, behandelruimtes, vluchtroutes of vergaderruimtes kunnen vinden.

Kwikfit paneel

Informatieve bewegwijzering

Met informatieve bewegwijzering voorziet u klanten van informatie over de algemene faciliteiten. Met dit type bewegwijzering geeft u preventief antwoord op veelgestelde vragen over zaken als openingstijden en procedures.

bewegwijzering corona

Grensstellende bewegwijzering

Wilt u de veiligheid van de bezoekers in uw pand kunnen garanderen? Met grensstellende bewegwijzering communiceert u preventief over limieten in de lift, het dragen van een masker en de minimaal te bewaren afstand.

Waarom FriJo bewegwijzering?

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken aan potentiële klanten. Wanneer u kiest voor FriJo resulteert zelfs een investering in bewegwijzering in een verbeterde klantervaring en een versterkt imago.

  • Ontwerp op maat
  • Meer klanten in uw winkel
  • Hogere klanttevredendheid
Neon bewegwijzering

Bewegwijzering inspiratie

Bewegwijzering
Bewegwijzering wc bordje rood
Bewegwijzering binnen
Ziekenhuis indoor bewegwijzering
Bewegwijzeringsbord kwik fit hoog
Neon bewegwijzering
Bewegwijzering binnen

Creëer maximale duidelijkheid voor uw klanten met bewegwijzering

Contact