Led-schermen maken indruk

De talloze manieren waarop led-schermen klanten kunnen aantrekken, maakt het een onmisbaar marketingmiddel voor ondernemers wereldwijd. Led-verlichting wordt ingezet voor de verlichting van volledige gebouwen tot aan het creëren van subtiele, sfeerverhogende details. Ontdek wat led-schermen voor uw onderneming kunnen betekenen.

Kroonenberg groep led scherm

Imponeer het publiek

Al meer dan 60 jaar ontwerpen en produceren we de meest uiteenlopende communicatie-uitingen, waaronder led reclame, voor de grootste bedrijven van Nederland. Met onze nieuwste machines en slimme samenwerkingen creëren wij uitingen die een groot publiek in vervoering kan brengen. Tegelijkertijd zijn wij er voor mkb-ondernemers en de bakker om de hoek.

Club led
Instore promotie led-scherm

Flexibel met led-schermen

Wilt u producten, diensten of aanbiedingen haarscherp onder de aandacht brengen? Met onze led-schermen is uw boodschap op ieder moment van de dag perfect zichtbaar. Zowel in omgevingen met veel als weinig licht is uw boodschap niet te missen. Met de bijgeleverde software kunt u de content zelf bovendien eenvoudig wijzigen.

Led scherm

Verrassende lichtpanelen

Met onze kwalitatieve lichtpanelen kunt u sfeerloze ruimten omtoveren tot een unieke plek waar men graag tijd in doorbrengt. Met heldere en bewegende kleuren voegt u warmte en dynamiek toe aan de omgeving. Wij gebruiken doeken met de fijnste structuur, zodat het geheel kwaliteit uitstraalt en de sfeerverhoging maximaal is.

Real estate display

Led-schermen voor makelaars

Makelaars maken massaal gebruik van led-schermen om hun aanbod op een meer opvallende en professionele manier onder de aandacht te brengen. De overstap naar led-schermen helpt niet alleen bij de verkoop van meer huizen; het rekent eveneens direct af met tijdrovend en frustrerend papierwerk. Dankzij het success maken steeds meer industrieën gebruik van deze methode.

Led Wall

Zet led-schermen groots in

Heeft u grootse plannen voor uw onderneming en wilt u uw locatie letterlijk laten schitteren in het donker? Met onze digitale led-schermen zijn wij in staat uw gehele pand in unieke kleuren onder te dompelen. Met eenvoudig te bedienen controllers, kunt u de kleuren op ieder moment volledig naar wens aanpassen. Onze designers horen uw ambitieuze plannen graag!

groot ledscherm buiten weerbestendig

Onze led-schermen maximaal weerbestendig

Wilt u profiteren van led-schermen aan de buitenzijde van uw onderneming? Onze led-schermen zijn opgebouwd uit modules die voorzien zijn van de beste weerbestendige materialen (IP65). Bovendien leveren wij jaarlijks onderhoud, zodat u zeker weet dat uw scherm beschermd blijft tegen de slechtste weercondities en het hele jaar door optimaal presteert.

instore promotie menu led bord

Verleidelijke menukaarten

Goed leesbare menukaarten zijn in de horeca cruciaal. Tegelijkertijd wilt u als horecaondernemer zelf aan de knoppen zitten en eventuele wijzigingen direct doorvoeren. Met onze verlichte menukaarten kiest u voor maximale leesbaarheid en controle. Zo kiest u voor blije klanten en kunt u maximaal inspelen op de actuele omstandigheden.

Waarom led-schermen van FriJo?

Familiebedrijf FriJo creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Met de beste specialisten en de modernste machines onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Complete ondersteuning, van design tot onderhoud.
  • Topkwaliteit producten met minimaal twee jaar garantie.
  • Razendsnelle levering vanuit onze eigen fabriek.
Led panter pc hooftstraat cartier

Led-schermen inspiratie

Menu bord buiten van staal
led achter paneel
Van moof instore reclame
Ziekenhuis indoor bewegwijzering
LED scherm mondkapjes plicht pont amsterdam smal
Led-scherm menu
Lichtbak met old school losse letters

Zet uw bedrijf in de spotlight met unieke led-schermen

Contact