Unieke menu lichtbak voor Café tHuis aan de Amstel

Amsterdam – Gelegen in een prachtig stukje Amsterdam waar oud en nieuw samenkomen bevindt zich Café tHuis aan de Amstel in een historisch pand. Om de bezoekers het menu in stijl te kunnen tonen, mocht FriJo een unieke menu lichtbak maken voor bij de ingang van het gebouw.

Veroeste menu lichtbak Café tHuis aan de Amstel 

Industriële look

De menu lichtbak is volledig gemaakt van cortenstaal, wat perfect materiaal is voor buitenomstandigheden. Het staal is duurzaam en kleurt na een tijdje volledig in roest, wat het een industriële look geeft. ‘tHuis aan de Amstel’ en ‘Grolsch’ zijn uitgeponst, met daarachter acrylaat, wat een mooi contrast geeft.

uitgeponste letters in roest menu lichtbak voor buiten

Verandering over tijd

Onderstaande foto’s laten de lichtbak in de avond op locatie zien en in onze fabriek, toen hij nog niet gemonteerd en geroest was. Zo is goed te zien hoe de lichtbak door de tijd heen verandert.

cortenstaal lichtbak voor buiten menu met licht

Niet te missen menu

Om het menu duidelijk weer te geven, is de lichtbak inwendig voorzien van een poster frame. Tevens wordt deze aangelicht door middel van led-strips zodat bezoekers het menu goed kunnen lezen, zowel overdag als in de avond. De lichtbak is gemonteerd door middel van twee staanders met snelbeton in de grond. Kortom, een stevige, duurzame en bovenal unieke eyecatcher voor Café tHuis aan de Amstel.

menu lichtbak Café tHuis aan de Amstel avond

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Dex Pront

Contact

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient