Eyecatcher langs de N50

Kampen – Met een assortiment van ruim 3.500 producten is Asia Express Food (AEF) een totaalleverancier voor Aziatische, Indiase en Afrikaanse producten. Om de naamsbekendheid van het bedrijf verder te vergroten wil AEF dagelijks onder de aandacht komen bij de 30.000 gebruikers van de N50, waarnaast het bedrijf gevestigd is. Omdat we eerder succesvol een lichtbak hebben ontworpen voor zusterbedrijf Visscher Seafood werd ook voor dit ontwerp bij ons aangeklopt.

Lichtbak Asia Express

De zekerheid van een alleskunner

Bij FriJo hebben we het totale lichtreclame proces, van ontwerp tot montage, volledig in eigen beheer. Het verzoek van AEF om een ontwerp te maken dat exact in de bestaande openingen van de gevel geplaatst kon worden, werd door ons daarom met open armen ontvangen. In goed overleg met de architect van de klant hebben we zeker gesteld dat het ontwerp perfect past bij zowel het pand als het bedrijf. Veel klanten geven aan het fijn te vinden in het hele proces slechts met één contactpersoon te hoeven schakelen.

Lichtbak hoog plaatsen Asia Express

Plaatsing door ons montageteam

De aluminium lichtbakken van 600×200 centimeter zijn voorzien van voorgespannen fullcolour prints in hetzelfde formaat. Met kranen en hoogwerkers zijn de lichtbakken door ons montageteam binnen een dag in de gevel gemonteerd. Het resultaat? Een groot en kleurrijk geheel dat door geen voorbijganger gemist kan worden.

Lichtbak Asia Express

Zichtbaarheid in het donker door led-verlichting

Bij FriJo streven naar maximaal rendement voor onze klanten. Omdat de N50 ook in de donkere ochtend- en avonduren veel verkeer kent, hebben we het ontwerp voorzien van duurzame led-verlichting. Op deze manier draagt ons ontwerp 24 uur per dag bij aan de naamsbekendheid van de klant.

Verlichte doekbak Asia Express

Lange termijn rendement

Bij dit ontwerp is niet alleen gekozen voor doeltreffendheid en kwaliteit, maar ook rekening gehouden met het milieu en de gebruikskosten. De voorgespannen doeken zijn volledig te vervangen. Hierdoor hoeft het fundament van de lichtbakken bij een eventuele naams- of logo wijziging niet aangepast te worden. Alleen de voorgespannen doeken zullen in dat geval aangepast hoeven worden. Door gebruik te maken van duurzame led- verlichting is de aanslag op het milieu minimaal en blijven de energiekosten laag.

Verlichte doekbak Asia Express

Meer weten over dit project? Dex Pront kan u er alles over vertellen

Neem contact op
Asia express food vrachtwagen
Niet alleen van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau maar zijn ook eenvoudig te onderhouden. Harold Roeland – controller bij Asia Express Food

Omdat FriJo voor ons zusterbedrijf Visscher Seafood een mooie en kwalitatief goede oplossing voor de lichtbakreclame had verzorgd, zijn wij voor de uitbreiding van Asia Express Food ook met FriJo in zee gegaan. Ze hebben met ons meegedacht en onze eisen en wensen vertaald in een passende totaaloplossing voor onze lichtbakreclame. De vier lichtbakken waren in een dag gemonteerd en zijn niet alleen van een kwalitatief hoog afwerkingsniveau maar zijn ook eenvoudig te onderhouden. Kortom FriJo heeft Asia Express Food in het gehele traject ontzorgd en voor een fraaie en duurzame oplossing voor onze lichtreclame gezorgd.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
The Bulldog neon amsterdam

Geef uw onderneming de spotlight die het verdient