Kies voor horeca reclame

Wilt u meer klanten aantrekken en tegelijkertijd de beleving voor uw bestaande klanten optimaliseren? FriJo heeft de beste ontwerpers en machines in huis om via horeca reclame het succes van uw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Lichtreclame Neon tijger restaurant Tiger mama Utrecht
Screaming beans lichtbakken
Prael brouwerij lichtbakken
Pesca eigenaar sven sallaerts
“Flexibel en secuur” Sven Sallaerts – Eigenaar visrestaurant Pesca

Al een aantal jaar lang werken wij zeer graag samen met FriJo. Van de ontwikkelfase tot de plaatsing: ze zijn flexibel, secuur en altijd bereid met de vaak lastige horeca ondernemers die we zijn, mee te denken. Wij werken enorm graag samen en blijven dat doen de komende jaren!

Menu bord buiten van staal
Led-bollen theatre of fish
Lichtbak met old school losse letters
Losse led-bollen op de gevel
Menu bord buiten van staal
Led-bollen theatre of fish
Lichtbak met old school losse letters
Losse led-bollen op de gevel
Menu bord buiten van staal
Led-bollen theatre of fish
Lichtbak met old school losse letters
Losse led-bollen op de gevel

Onze oplossing voor horeca reclame

Avocadoshow raamsticker en belettering

Folie en bestickering

Alleen met de beste belettering en bestickering komt uw logo optimaal tot zijn recht. Bij FriJo werken we daarom uitsluitend met duurzame materialen van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw merk herkenbaarheid en kwaliteit uitstraalt richting uw klanten.

De creatieve mogelijkheden van beletteringen zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld belettering aanbrengen op uw etalage, bestelbussen en bezorgauto’s.

Seafood bar neon-look

Neon

Creatief gebruik van neonverlichting maakt het mogelijk de beleving van uw klanten direct een impuls te geven. Op basis van uw unieke concept en wensen, maken onze ontwerpers graag een in het oog springend ontwerp, waar uw klanten niet over uitgepraat raken.

Het buigen van neon is een ambachtelijk proces dat onze glasblazers tot in de puntjes beheersen. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Doosletters als gevelreclame horeca

Doosletters

De slimme inzet van doosletters is voor horecaondernemers één van de meest effectieve manieren om de omzet te verhogen. Met de juiste combinatie van vormen en kleuren trekt u de aandacht van voorbijgangers, die uw zaak anders gedachteloos zouden passeren.

Wilt u ook vroeg in de ochtend en laat in de avond door voorbijgangers opgemerkt worden? Vraag naar een ontwerp met verlichte letters!

instore promotie menu led bord

Instore signing

Met instore signing heeft u de mogelijkheid alle onduidelijkheid over uw menu, het programma en de faciliteiten in één klap weg te nemen. Bovendien kunt u met instore signing bepaalde omzetverhogende acties bij uw klanten onder de aandacht brengen.

Bent u benieuwd of we uw creatieve ideeën werkelijkheid kunnen maken? Onze experts gaan de uitdaging graag aan!

Horeca reclame volledig ondersteund

Door onze ervaring in het horeca landschap weten we precies wat nodig is om de vergunning voor uw horeca reclame snel geregeld te krijgen. Door gebruik te maken van onze eigen fabriek met de modernste machines kunnen wij uw unieke ontwerp bovendien snel produceren, leveren en monteren. Zelfs het onderhoud nemen we volledig voor u uit handen.

  • Wij regelen de vergunning
  • Snelle levering
  • Plaatsing door onze gecertificeerde monteurs
Samenwerking lichtbak

Hoe uw horeca opvalt met kwaliteit? Wij laten het graag zien.

Contact