Red bull Circuit

Zandvoort – FriJo is de uitdaging aangegaan om de Red Bull Pit Box op het Circuit van Zandvoort na te bootsen in de Red Bull Vip Box. Door vakmanschap te combineren met teamwork hebben de mannen van FriJo een resultaat weten neer te zetten waar we met z’n alle trots op zijn. Hieronder bevinden zich foto’s van het proces.

Lichtbak Red Bull

Lichtbakken en bestickeringen op maat

Boven de Formule 1 auto bevinden zich twee lichtbakken en de derde lichtbak is om het led scherm heen gebouwd. Dit, in combinatie met de vloerstickers geeft het gewenste effect van de Red Bull Pit Box.

Lichtbak Red Bull

Vakmanschap

 

Lassen lichtbak

Van fabriek naar locatie

Na vertrek vanuit de fabriek heeft het montageteam van FriJo alles gemonteerd op locatie. Dit proces vergde veel meet- en rekenwerk waarbij een goede samenwerking onder collega’s van groot belang was.

Samenwerking lichtbak

Een resultaat waar we trots op zijn

 

Lichtbak Red Bull

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient