Red Bull Circuit

Zandvoort – FriJo is de uitdaging aangegaan om de Red Bull Pitbox op het Circuit van Zandvoort na te bootsen in de Red Bull Vip Box. Door vakmanschap te combineren met teamwork hebben de mannen van FriJo een resultaat weten neer te zetten waar we met z’n alle trots op zijn. Hieronder bevinden zich foto’s van het proces.

Ledbak circuit zandvoort

Lichtbakken en bestickeringen op maat

Boven de Formule 1 auto bevinden zich twee lichtbakken en de derde lichtbak is om het led scherm heen gebouwd. Dit, in combinatie met de vloerstickers geeft het gewenste effect van de Red Bull Pitbox.

Red Bull pitbox door FriJo

Vakmanschap

 

Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo

Van fabriek naar locatie

Na vertrek vanuit de fabriek heeft het montageteam van FriJo alles gemonteerd op locatie. Dit proces vergde veel meet- en rekenwerk waarbij een goede samenwerking onder collega’s van groot belang was.

Frijo's team tekening redbull

Een resultaat waar we trots op zijn

 

Red Bull pitbox door FriJo Led lichtbak formule 1 racing

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte reclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Vraag offerte aan