Led-bollen en raamstickers

Amsterdam – In een van de meest toeristische gebieden van Amsterdam, tussen De Damrak en de Oude Kerk, vind je met name kroegen, hotels en hordes toeristen. In maart 2018 opende TRADE op deze plek echter een gezellige ‘food market’ voor de buurt. Om het gezellige karakter van het concept goed naar voren te laten komen, werden wij gevraagd via gevelreclame een open en warme uitstraling te creëren. Zo’n uitdaging pakken we bij FriJo graag met beide handen aan!

We hebben met veel open materialen en warme verlichtingselementen gewerkt. Zo hebben we in een aluminiumframe boven de entree vijfenzeventig lichtbollen geplaatst om een warm welkom te realiseren.

Led lampen in doosletter gevel trade

Energiebesparende bollen

Door te kiezen voor energiebesparende bollen wordt 80% energie bespaard ten opzichte van normale verlichting: goed voor de portemonnee van TRADE en goed voor het milieu. De keuze voor materialen van hoge kwaliteit, zoals het gebruikte lichtgewicht aluminium, zorgt bovendien dat het design zeker acht jaar mee zal gaan.

Zoals in veel van onze ontwerpen is het de aandacht voor details, die het geheel onderscheidend maakt en voorbijgangers doet omkijken. Zo krijgen we op dit ontwerp veel positieve reacties op de handvatten die we bovenop de lichtbak aan de buitenzijde geplaatst hebben. Hiermee heeft de lichtbak de uitstraling van een winkeltas en laat het een speelse en opmerkelijke indruk achter bij voorbijgangers en bezoekers van de winkel.

lichtbak gevel zwart

Een unieke mix

TRADE is een zogenaamd ‘shop-in-shop concept’ dat meerdere eigenaren kent. Met FriJo begeleiden we dergelijke groepen graag, omdat dit vaak een unieke mix van ideeën oplevert en tot een bijzonder ontwerp leidt.

Neon food market indoor trade

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient