Lichtreclame voor Dunkin Donuts

Sinds kort is Dunkin Donuts weer terug in Nederland. FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt hierbij de binnen- en buitenreclame-uitingen van alle vestigingen.

Doosletters in winkelcentrum Amstelveen

Een herkenbaar logo als lichtbak en doosletters

Het logo van Dunkin Donuts bevat felle kleuren die snel opvallen in het straatbeeld van Amsterdam. We hebben daarom gekozen voor subtiele doosletters in combinatie met een lichtbak op de hoek van de gevel. Door de witte omlijning rondom de doosletters komen de letters als het ware los van de gevel. Hierdoor komen de kleuren meer toch hun recht en onderscheiden de letters zich van elkaar.

Lichtbak van Dunkin Donuts

Verlichte menubalk

Naast de ingang bevindt zich een raam met een ronding. Om deze unieke vorm te accentueren hebben wij een menubalk gemaakt die mee vormt met de ronding. De tekst in de menubalk is te veranderen door de rails die de mogelijkheid biedt om de letters te verschuiven. Door deze functie kunt u uw menubalk snel veranderen zonder rigoureuze acties te verrichten. Daarnaast is deze menubalk verlicht waardoor de letters duidelijk naar voren komen.

Met led verlicht menu

Instore en beletteringen

Instore beletteringen

Full service sign leverancier

Dunkin Belettering

Meer weten over dit project? Dex Pront kan u er alles over vertellen

Contact aanvragen

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient