Tiger Mama

Utrecht – Tiger Mama, een van de lekkerste Aziatische restaurants in de stad. Naast de geweldige keuken kan men genieten van heerlijke zelfgemaakte cocktails. Tiger mama vroeg ons om een neon ontwerp te maken in het thema van de iconische tijger.

Neon tijger (project)

Neon art

Tijdens het ontwerpen heeft FriJo geprobeerd om de tijgers een extra dimensie te geven. Naast de muurschildering van de tijgers kwamen wij op het idee om te werken met gekleurd neon. Door de neonbuizen te buigen in het silhouet van de tijgers ontstaat er een bijzonder beeld waarin de tijgers tot leven komen. Hierdoor komen de tijgers beter tot hun recht en springen de kleuren van de muur.

Neon Logo Tiger mama (project)

Muurbeschildering

FriJo maakt naast lichtbakken, raambelettering en doosletters ook muurschilderingen. Er zijn enorm veel mogelijkheden op het gebied van muurschilderingen. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Een schildering van een foto of portret
  • Een schildering van het bedrijfslogo
  • Een ontwerp gemaakt door een van onze ontwerpers

Meer weten over dit project? Jimmy Jacobs kan u er alles over vertellen

Neem contact op

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo
FriJo Lichtreclame Auto met belettering

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient