Doosletters van 1,5m hoog

The Student Hotel is een jong en snelgroeiend hotelconcept met vestigingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Luik (België). Voor de Nederlandse vestigingen hebben wij enorme lichtreclames mogen leveren. De letters op het dak zijn 150 cm hoog en de gehele tekst heeft een hoogte van 680 cm (zie foto’s).

Doosletters student hotel

Doosletters op het dak

De lichtreclame op het dak is een aluminium doosletter-tekst voorzien van inwendige led-verlichting. De letters zijn voorzien van een diepe licht-vangrand voor een betere lichtreflectie. De letters zijn tegen een stalen thermisch verzinkt constructieframe gemonteerd. Het geheel is op het dak bevestigd aan de stalen constructie van het pand.

Student hotel doosletters Groningen

Verticale lichtbak

De tweede reclame die we hebben geleverd is een unieke verticale uitsteekreclame. De afmetingen zijn 14,35 meter x 0,85 meter.

Verticale lichtbak student hotel

Doosletters aan de gevel

Doosletters student hotel Delft

Verticale lichtreclame

verticale Lichtbak Student Hotel Groningen

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient