Doosletters van 150cm hoog

The Student Hotel is een jong en snelgroeiend hotelconcept met vestigingen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Luik (België). Voor de Nederlandse vestigingen hebben wij enorme lichtreclames mogen leveren. De letters op het dak zijn 150 cm hoog en de gehele tekst heeft een hoogte van 680 cm (zie foto’s).

Doosletters met led student hotel

Doosletters op het dak

De lichtreclame op het dak is een aluminium doosletter-tekst voorzien van inwendige led-verlichting. De letters zijn voorzien van een diepe licht-vangrand voor een betere lichtreflectie. De letters zijn tegen een stalen thermisch verzinkt constructieframe gemonteerd. Het geheel is op het dak bevestigd aan de stalen constructie van het pand.

Student hotel doosletters Groningen

Verticale lichtbak

De volgende reclame die u op de foto ziet is een unieke verticale uitsteekreclame. De afmetingen van deze reclame zijn maar liefst 14,35 meter x 0,85 meter. Hiermee valt u gegarandeerd op.

Verticale lichtbak student hotel

Verticale Doosletters

Door doosletters verticaal te plaatsen op de hoek van de gevel ontstaat er een bijzondere situatie waarbij de reclame van meerdere kanten te zien is. Naast dat dit een opvallende uitstraling geeft, hoeft u inplaats van 2 reclames in principe maar 1 reclame aan te schaffen om hetzelfde effect te genereren.

verticale Lichtbak Student Hotel Groningen

Eindresultaat

Het project dat we met The Student Hotel zijn aangegaan was een leuk uitdagend project waarbij er een brede dienstverlening is verleend om de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen in reclame-uitingen. We zijn erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Doosletters student hotel Delft

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient