Lichtbak asia express food

Zorgeloos proces

Vaak is het niet toegestaan om zomaar een reclame-uiting te plaatsen. Hiervoor dient een vergunning aangevraagd te worden bij uw gemeente. Dit is een tijdrovend proces waar veel regels aan te pas komen. Bij FriJo nemen we dit proces volledig voor u uit handen. Hierdoor bespaart u kostbare tijd en voorkomt u stress over regelgeving en formaliteiten.

Samenwerking lichtbak

Effectieve ontwerpen

Met 63 jaar ervaring weten we precies welke elementen de effectiviteit van uw nieuwe lichtreclame verbeteren. Onze ontwerpers zijn in staat deze elementen optimaal te laten samenkomen, zodat de nieuwe reclame aan uw gevel of wand maximaal bijdraagt aan uw marketingdoelstellingen. Nieuwsgierig? Neem contact op voor een ontwerp op maat!

Lichtbak service

Geen beperkingen

Bij FriJo streven we naar absolute topkwaliteit. Om onze klanten de beste ontwerpen te kunnen garanderen, werken we daarom alleen met de modernste machines. Ongeacht uw keuze voor het materiaal, stellen deze machines ons in staat elke vorm en kleur voor u te creëren. Daag ons uit met de gekste wensen en laat u verbazen door de mogelijkheden.

Led-scherm voor buiten montage

Garantie & onderhoud

De producten van FriJo gaan lang mee. Dat komt door onze professionele montage en het gebruik van de beste materialen. Daarom geven wij standaard twee jaar garantie. En voor led-verlichting zelfs vijf jaar! Toch is jaarlijks onderhoud geen overbodige luxe. Het verlengt de levensduur en u behoudt daarmee de verzorgde uitstraling van uw bedrijf! Onderhoud of reparatie nodig? Ook als u geen klant bent bij FriJo, helpen we graag!

Onze totaaloplossing

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken aan potentiële klanten. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak. Zo weet u zeker dat we ieder ontwerp in de hoogste kwaliteit kunnen produceren en dat u geen derden in hoeft te huren voor montage of installatie.

Offerte binnen 24 uur
Productie in eigen fabriek
Eigen service- en montage team
clock-alt

1. Advies en offerte

Neem vandaag contact met ons op en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een offerte.

2. Werktekening

Met een werktekening brengen we het unieke concept voor uw bedrijf tot leven.

3. Fabricage en plaatsing

Na de productie van uw ontwerp zorgen we persoonlijk voor een perfecte plaatsing op locatie.

Diamond

4. Service & onderhoud

Via nauwkeurig onderhoud kunnen we de levensduur van uw ontwerp aanzienlijk verlengen.

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen