Lichtbak asia express food 3

Vergunning aanvragen

Vaak is het niet toegestaan om zomaar een reclame-uiting te plaatsen. Hiervoor dient een vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente. Dit is een tijdrovend proces waar veel regels aan te pas komen. FriJo ontzorgt haar klanten door dit proces van het aanvragen van vergunningen zelf te regelen. Hierdoor hoeft de klant zich geen zorgen over te maken of alles wel in orde is.

Samenwerking lichtbak

Ontwerp en kleuradvies

Door 61 jaar ervaring kan FriJo haar klanten uitmuntend ondersteunen en adviseren bij de keuze van het ontwerp met bijbehorende kleurstellingen. Door goed te luisteren en er achter te komen wat de klant nou echt wil wordt er een zo goed mogelijk ontwerp gemaakt die het beste aansluit bij de wensen en behoefte van de klant.

service reparatie ledscherm

Onderhoud van uw reclame

Elke lichtreclame heeft met regelmaat onderhoud nodig. Het zijn zaken die we uit de drukte vaak vergeten. Dit is zonde, want jaarlijks onderhoud verlengt de levensduur van uw reclame aanzienlijk en dat bespaart u geld.

Bij FriJo hoeft u nergens aan te denken: wij bellen u elk jaar op om een afspraak in te plannen voor onderhoud. Vervolgens wordt uw reclame van binnen en van buiten gereinigd, wordt de elektrische installatie gecontroleerd en zorgen wij ervoor dat uw reclame een verzorgde en vertrouwde uitstraling heeft. Bent u geen klant van ons, maar is uw reclame stuk? Maak direct een afspraak.

Onze totaaloplossing

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf meer zichtbaar wil maken aan potentiële klanten. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak. Zo weet u zeker dat we ieder ontwerp in de hoogste kwaliteit kunnen produceren en dat u geen derden in hoeft te huren voor montage of installatie.

Offerte binnen 24 uur
Productie in eigen fabriek
Eigen service- en montage team
clock-alt

1. Advies en offerte

Neem vandaag contact met ons op en ontvang binnen 24 uur vrijblijvend een offerte.

2. Werktekening

Met een werktekening brengen we het unieke concept voor uw bedrijf tot leven.

3. Fabricage en plaatsing

Na de productie van uw ontwerp zorgen we persoonlijk voor een perfecte plaatsing op locatie.

4. Service & onderhoud

Via nauwkeurig onderhoud kunnen we de levensduur van uw ontwerp aanzienlijk verlengen.

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen