Neon reclame is de ultieme sfeerverhoger

Met neon kunt u op een unieke en duurzame manier de sfeer in uw pand verhogen. Bovendien is neon reclame als marketingmiddel multi-inzetbaar voor uw onderneming. Laat u verrassen door de lage productie- en gebruikskosten.

Neon - The Avocado Show

Stijlvol opvallen met neon

Wilt u op een elegante manier bij voorbijgangers onder de aandacht komen? Met een neon sign heeft u de unieke mogelijkheid om de aandacht te trekken terwijl u gelijktijdig de sfeer verhoogt. Zo trekt u meer klanten en verbetert u de klantervaring.

Onze glasblazers creëren neon reclame in alle denkbare kleuren en vormen. Onze ontwerpers staan klaar om u te verbazen met een ontwerp op maat. Van uw logo tot kunst op de muur.

neon reclame
Neon logo Tiger Mama

Creatief met neon reclame

De unieke wijze waarop neon reclame licht uitstraalt, stelt ons in staat ware kunstwerken te creëren en die voor marketing doeleinden ingezet kunnen worden. In veel gevallen blijkt neonverlichting de laatste schakel die een ruimte met weinig karakter tot een wonderlijk geheel transformeert.

Neon kitchen bar

Volledige vrijheid met neon

Maakt u gebruik van unieke neon letters, kleuren of vormen? Onze ontwerpers zijn in staat uw unieke elementen maximaal tot hun recht te laten komen en voor onze gespecialiseerde glasblazers is geen ontwerp te gek.

Neon sign hard rock cafe amsterdam

Neon signs voor impact

Bij FriJo hebben we alle specialisten en machines in huis om zeker te stellen dat we de resultaten van uw neon reclame maximaliseren. Zo kunnen we met een aluminium omhulsel de leesbaarheid van uw lettertype in neon verveelvoudigen.

Neon bewegwijzering

Optimale klantervaring

In veel ondernemingen wordt inspiratieloos met klanten gecommuniceerd. Bewegwijzering is vaak zakelijk en saai. Neon reclame verrast klanten positief. Zo houden zij een beter gevoel over aan hun bezoek en keren vaker terug.

Vakmanschap sinds 1960

Wij bieden effectieve totaaloplossingen aan ondernemers die hun bedrijf meer zichtbaarheid willen geven met neon reclame. Bij FriJo hebben we alle benodigde disciplines onder één dak: experts met jarenlange ervaring.

  • Binnen 24 uur een offerte en razendsnelle levering.
  • De hoogste kwaliteit producten met twee jaar garantie.
  • Met ambacht gemaakt door onze glasblazers.
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
The Bulldog neon amsterdam
Flamingo neon

Neon inspiratie

Tand - neon
Neon tekst
neon grand cafe heineken hoek
Neon kreeft
japans neon rood pandemie kinkerstraat amsterdam
Neon in doosletters David lloyd sports en health clubs
neon achter plexiglas roze geel

Profiteer van unieke en opvallende neon reclame

Contact