Nieuw jasje voor Jamin

Amsterdam – Met winkels door het hele land, zijn er maar weinig mensen die de snoepgigant niet kennen. FriJo mocht twee Jamin filialen voorzien van nieuwe lichtreclame en signing. Om op te vallen tussen al het reclame geweld in de Amsterdamse winkelstraat, ontwierpen we een unieke lichtbak in de vorm van een lolly. En ook binnen heeft FriJo mooi werk geleverd: De koeling, toonbank en wanden zijn voorzien van kleurrijke belettering. Passend bij de vrolijke sfeer van de snoepwinkel!

Jamin_damrak_instore_signing

Opvallende gevelletters

Voor beide winkels heeft FriJo de naam van de winkel op de Amsterdamse gevel geplaatst. Om het geheel goed op te laten vallen, is gekozen voor witte aluminium doosletters met ledverlichting. Daarmee zullen de letters zowel bij daglicht als bij donkerte goed zichtbaar zijn.  Daarnaast hebben we de binnenzijde van de letters wit gemoffeld, waarbij de verf op zeer hoge temperatuur wordt uitgehard. Dit zorgt voor een optimale lichtreflexie!

Gevelreclame Jamin

Unieke lichtbak

Naast de doosletters vroeg Jamin ons een speciale lichtbak te ontwerpen die past bij het thema van de snoepwinkel: Vrolijk en kleurrijk. Aan de buitenzijde van het pand hangt een uniek ontwerp in de vorm van een lolly. Het ronde gedeelte van de lolly bestaat uit een lichtbak met ledverlichting, die het kleurenpalet van Jamin goed tot zijn recht laat komen. Door middel van een sterke aluminium stang hangt de lichtbak een halve meter van de muur. Hierdoor is de lolly duidelijk zichtbaar voor het winkelend publiek!

Ronde lichtreclame voor jamin amsterdam

Instore signing

Ook de aankleding van de winkel sluit perfect aan op de producten die het verkoopt. FriJo heeft de vijf meter hoge wand bekleed met een gepersonaliseerd behang, waar vervolgens gave 3D-elementen op zijn gemonteerd.  En ook de koeling, snoepmeubels en de toonbank kregen een nieuw jasje. In het gewenste, kleurrijke design van Jamin en loeistrak aangebracht door onze medewerkers.

Instore reclame balie, wandopdruk en led schermen

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient