Lichtbak met peertjes voor Pesca

Amsterdam. Pesca is een restaurant die voor zowel binnen als buiten heeft gekozen voor een originele en creatieve vorm van lichtreclame. De klant gaf aan behoefte te hebben aan lichtreclame die alleen bestaat uit led-peertjes. FriJo heeft dit weten te realiseren door een aluminium frame te lassen waaraan de fitting van de led-peertjes zijn gemonteerd.

LED bollen gevelreclame Pesca visrestaurant amsterdam

Menubak met letters

Daarnaast heeft FriJo een menubak gemaakt in de stijl van een bioscoop. Een bak waarop vroeger in de bioscopen de films met tijden werden gepresenteerd. Pesca heeft voor deze nostalgische lichtbak gekozen, zodat ze de vis van de dag met de verschillende prijzen kunnen wisselen. De letters worden in de rails geschoven waardoor een reeks letters ontstaat die samen een woord vormen. De menubak is gefabriceerd van warm gewalst staal. Dit casco heeft een industriële look, die je tegenwoordig veel terugziet in moderne interieurs.

Lichtbak met old school losse letters

Eyecatcher van Cortenstaal

Een bezoek aan het unieke Pesca-concept restaurant brengt bij bezoekers iedere keer een glimlach op het gezicht. Om bezoekers zelfs al voor binnenkomst te verrassen, heeft FriJo in overleg een outdoor menubalk ontworpen. Het uitgangspunt voor het ontwerp was de lichtbak die typerend is voor het bekend maken van het menu aan voorbijgangers. Dankzij het gebruikte cortenstaal, dat bekend staat om het oxiderend vermogen, hebben we bovendien een industrieel en roestig karakter aan het eindproduct kunnen toevoegen. Omdat Pesca helemaal geen menu kent, zijn bezoekers direct op een positieve manier verrast. Bovendien is het direct duidelijk dat in het restaurant niet met vaste menu’s gewerkt wordt.

Menu bord buiten voor Pesca 1500

Condensvorming

Ter voorkoming van condensvorming zijn op diverse tactische plaatsen luchtgaten aangebracht. Het slagvaste plexiglas is 100% transparant en biedt de gewenste stevigheid tegen vandalisme. De kwalitatief hoogwaardige led-verlichting geeft in het donker een aantrekkelijke uitstraling. Pesca geeft aan bijzonder blij te zijn met het ontwerp en zeer tevreden over de uitvoering.

Led-bollen theatre of fish

Meer weten over dit project? Jimmy Jacobs kan u er alles over vertellen

Contact
Pesca eigenaar sven sallaerts
“Al een aantal jaar lang werken wij zeer graag samen met FriJo” Sven Sallaerts – eigenaar visrestaurant Pesca

Al een aantal jaar lang werken wij zeer graag samen met FriJo. Van de ontwikkelfase tot de plaatsing: ze zijn flexibel, secuur en altijd bereid met de vaak lastige horeca ondernemers die we zijn, mee te denken. Wij werken enorm graag samen en blijven dat doen de komende jaren!

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel

Geef uw horecazaak de spotlight die het verdient