Freesletters, trek de aandacht!

Freesletters bieden de mogelijkheid je onderneming onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten die jouw winkel of bedrijf passeren.

Freesletters kleur kwik fit gevelreclame

Freesletters versterken uw merkimago

Als ondernemer werkt u hard aan sterk en uniek merkimago. Freesletters geven u de kans uw unieke merk structureel zichtbaar te maken aan potentiële klanten.

Met onze moderne machines garanderen we dat alle elementen uit uw huisstijl – zoals uw unieke lettertypen, kleuren en vormen- maximaal tot hun recht komen in uw freesletters

Freesletters op gevel Splinter schadeherstel
Freesletters gevel school Bertrand Russell College

Kleurrijke freesletters

Gebruikt u een kleurrijk logo om uw merk onder de aandacht te brengen? Wij beheersen de techniek om middels led-verlichting in vloeibaar acrylaat en lichtdoorlatend vinyl folie de verschillende kleuren elkaar maximaal te laten versterken in uw freesletters. Deze creaties zijn bovendien volledig water- en stofdicht. Bekijk ter inspiratie ons freesletter ontwerp voor het Bertrand Russel College.

Freesletters restaurant gevel Mojo Japanese Kitchen

Elegante freesletters

Is elegantie een belangrijk element voor de uitstraling van uw merk? Onze vakmensen zijn in staat subtiele letters en vormen te frezen uit 8, 19 of 30mm massieve acrylox platen. Door de kopse kanten strak en glad te maken blijft uw freesletter ontwerp bovendien vrij van vuil en vocht. Zoals te zien in het voorbeeld van MOJO resulteert dit in een modern en fris eindresultaat.

Ingegoten led verlichting LaDress

Stijlvolle freesletters

Ingegoten freesletters zijn aan de achterkant voorzien van 30mm diep acrylaat met ingegoten led-verlichting. Met deze unieke constructie realiseert u een stijlvolle en opmerkelijke uitstraling, omdat er zowel licht van de voorkant als van de zijkanten straalt. Wilt u graag letters met licht? Kijk dan zeker ter inspiratie op de pagina over onze neon letters.

Rokin Station - Koperen letters

Ruime materiaalkeuze

Wilt u de uitstraling van uw merk een nog grotere boost geven? Wij werken met een grote diversiteit aan materialen zoals koper, brons, RVS, zilver en spiegel. Zo maakt u uw freesletters echt uniek. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw merk? Laat onze ontwerpers weten wat u met uw merk wilt uitstralen en laat u verrassen door een uniek ontwerp!

Waarom FriJo’s freesletters?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen, waaronder freesletters. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Complete ondersteuning: van design tot onderhoud.
  • Topkwaliteit letters met minimaal twee jaar garantie.
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie.
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
The Bulldog neon amsterdam
Lucky Flipper Amusement Oude lichtreclame frijo amsterdam

Voorbeelden van freesletters

Mahler Toren - Freesletters
Freesletters zwart op gevel van sheraton hotel
Freesletters kleur kwik fit
Freesletters voor ASN autoschade service amsterdam
Hugo Boss - Freesletters wit op zwart
Freesletters Logo tegen groen binnen kantoor Schuberg Philis
Plexiglas freesletters hmc rotterdam groot

Geef uw bedrijf de aandacht die het verdient met freesletters

Contact