Verleid voorbijgangers

Wilt u het aantal spontane aankopen in uw winkel verhogen? FriJo heeft de beste ontwerpers en machines in huis om via lichtreclame en signing uw zaak optimaal in het oog te laten springen bij potentiële klanten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Klik op onderstaande button en ontvang binnen 24 uur een offerte.

Kroonenberg groep led scherm
Fokke Kingma retail frijo review
“Het meest vakkundigst” Fokke Kingma – Active Shareholder UTS

Wij hebben door FriJo een zwevende doosletter laten maken. In het offertetraject kwam FriJo het meest vakkundigste over en dacht tevens goed mee, dit in combinatie met een goede prijs heeft ons besluiten te opdracht hier neer te leggen. Bedankt voor het prachtige eind resultaat!

Logo UTS the source
Grote doosletters op gevel
Logo UTS the source
Grote doosletters op gevel
Logo UTS the source
Grote doosletters op gevel

Onze retail oplossingen:

LED scherm voor suitsupply

Doosletters

De slimme inzet van doosletters is een van de meest effectieve manieren om de omzet van retailzaken te verhogen. Met de juiste combinatie van vormen en kleuren trekt u de aandacht van voorbijgangers, die uw zaak anders gedachteloos passeren.

Wilt u ook vroeg in de ochtend en tijdens koopavond door voorbijgangers opgemerkt worden? Vraag naar een ontwerp met verlichte letters!

Instore retail

Instore signing

Hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwe en bestaande klanten daadwerkelijk overgaan tot een aankoop in uw winkel? Met instore signing van de hoogste kwaliteit weet u zeker dat uw producten en (seizoensgebonden) acties op de meest verleidelijke manier gepresenteerd worden.

Bent u benieuwd hoe u met instore signing het aantal aankopen in uw winkel kunt verhogen? Onze ontwerpers verbazen u graag met een creatief ontwerp.

LED scherm

Led-schermen

Led-schermen geven retailondernemers de unieke mogelijkheid om bezoekers van hun winkel emotioneel te beïnvloeden en te overtuigen tot een aankoop. Zo kunt u op led-schermen video’s tonen die bij uw bezoekers een gevoel van ambitie, luxe of nieuwsgierigheid opwekken.

Wilt u meer weten over de ongeëvenaarde impact van led-schermen en de veelzijdige inzetbaarheid? We vertellen u graag wat u kunt verwachten.

Folie beauty bar Amsterdam Zuid

Belettering

Als retailondernemer heeft u te maken met hevige concurrentie. Met creatieve belettering kunt u zelfs in de drukste winkelstraten gegarandeerd de aandacht trekken. FriJo werkt alleen met de beste designers die elke vierkante centimeter van uw pand optimaal benutten.

Nieuwsgierig of u het beschikbare advertentieoppervlak van uw retailzaak optimaal benut? Wij adviseren u vrijblijvend.

Volledige ondersteuning

Met ruim 60 jaar ervaring weten we precies wat nodig is om de vergunning voor uw reclame en signing snel geregeld te krijgen. Door gebruik te maken van onze eigen fabriek met de modernste machines kunnen wij uw unieke ontwerp bovendien snel produceren, leveren en monteren. Zelfs het onderhoud nemen we volledig voor u uit handen.

  • Hoge kwaliteit
  • Wij regelen de vergunning
  • Snelle levering
  • Plaatsing door onze gecertificeerde monteurs
Lichtbak Asia Express

Trek meer klanten naar uw retailzaak

Contact