Gepresenteerd met trots: uw bedrijfslogo

Visuele consistentie verhoogt de bekendheid van uw bedrijf en geeft vertrouwen. Het gebruik van bepaalde kleuren, vormen en het herhaaldelijk plaatsen van uw logo in een omgeving verstevigt de identiteit. Dat geldt ook voor de werkomgeving. Zo voelen niet alleen klanten, maar ook uw medewerkers zich meer verbonden met het bedrijf. Bij FriJo hebben we inmiddels heel wat toffe logo’s mogen realiseren.

Bedrijfslogo als freesletters voor kantoorruimte

Verschillende varianten voor uw logo

The avocado show neon bedrijfslogo

Als neon eye-catcher

Neon geeft uniek, authentiek licht. Een neon logo is een speelse toevoeging en kan een karakterloze ruimte sfeer geven. Gebruikt u voor uw bedrijfslogo unieke lettertypen, kleuren of vormen? Laat u dan niet tegenhouden. Wanneer u het logo naar ons doorstuurt, maakt onze ontwerp studio meerdere voorstellen. Bent u content met het ontwerp? Dan gaan onze professionele glasblazers direct  aan de slag. Een secuur, maar interessant proces met een verbluffend eindresultaat!

Neon look tekst

Het alternatief: een neon-look logo

U kunt ook kiezen voor de neon-look. Ook wel faux-neon of led-neon genoemd en een prima alternatief voor neon. Bij de neon-look wordt geen glas of gas gebruikt, maar een silicone slang of acrylaat buis in combinatie met led-verlichting. Deze variant geeft minder authentiek licht dan ”echte” neon, maar is over het algemeen wel goedkoper.  Meer weten over de verschillen? Vraag vrijblijvend advies aan.

AirWallex Amsterdam kantoor freesletters met led

Uw bedrijfslogo in freesletters

Waar we voorheen voornamelijk freesletters op buitengevels plaatsten, krijgen we steeds vaker aanvragen voor montage op een binnenwand. Freesletters hebben namelijk een chiquere uitstraling dan stickers of verfsjablonen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende materialen en diktes. De letters plaatsen we vervolgens direct op de muur, op een frame of we gebruiken afstandhouders. Het laatste hebben we toegepast op moswand van Airwallex.

Splinter doosletters bedrijfslogo

Ga voor opvallende doosletters

Verlicht of onverlicht. Doosletters zijn een goede manier om uw bedrijfslogo zichtbaar te maken. Een echte eye-catcher voor uw kantoor, zeker in de wintermaanden met verlichting. Waar we bij doosletters al gauw denken aan buitenreclame, werkt deze lettervariant ook binnen de kantoormuren. Hangend voor het raam of staand in de hal. Letterlijk een lichtpuntje in de soms wat sfeerloze kantoorruimtes.

Meer inspiratie voor bedrijfslogo’s

Bent u er al uit? Vraag een offerte aan of bel ons direct op.

Bedrijfslogo rood neon aan muur kapper
Q-group lichtbak bedrijfslogo
Zangabee bedrfijslogo kantoor
Yellowgrape neon logo op muur
Bedrijfslogo roze belettering Amsterdam Taste Like Chicken
Bedrijfslogo glanzend circus casino
Bedrijfslogo blauw neon

Volledige ondersteuning

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie, onderscheiden wij ons van andere signing bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Wij helpen bij het ontwerp én onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo

Uw bedrijfslogo meer aandacht geven? Neem vrijblijvend contact op.

Contact