Reclameborden

Opvallende billboards in de stad, grote bouwborden op een bouwterrein en enorme reclame borden langs de snelwegen. Wij zorgen ervoor dat u opvalt!

FriJo maakt opvallende en hoogwaardig afgewerkte reclameborden in alle soorten en maten. We maken gebruik van verschillende materialen met daarbij diverse mogelijkheden.

instore signing reclame new york pizza

Reclame borden in alle vormen en maten

Onze reclame borden en/of panelen zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar. De meest gebruikte materialen zijn kunststof, dibond, hout, aluminium en pvc. Hiermee maken wij de meest opvallende reclame borden met uw afbeelding naar wens. Alle reclame borden van FriJo wordt ontworpen en geproduceerd in een eigen fabriek gelegen in Amsterdam-Noord. Doordat FriJo alle producten zelf produceert kan er een hoge kwaliteit gegarandeerd worden en is de levertijd zeer kort.

  • Alle denkbare vormen en groottes
  • Alle denkbare kleuren
  • Verschillende soorten materiaal
Instore Siging panelen met pizza van new york pizza
Panelen - Bakery cafe

Opvallende menukaarten

Goed leesbare menukaarten zijn in de horeca cruciaal. Tegelijkertijd moet het design goed passen binnen de sfeer van de omgeving. Met de menukaarten van FriJo kiest u voor maximale leesbaarheid en uitstraling. Zelfs mogelijk met touchscreen voor eigen gebruik, verlichting en/of interactie.

Kwikfit paneel

Muurdecoratie

De eindeloze mogelijkheden van panelen kunnen goed worden ingezet bij muurdecoratie in de gewenste stijl, vorm en kleur. Denk aan een overzicht van de geschiedenis van uw bedrijf of gewoon een foto van een mooie plek in Nederland. Alles is mogelijk en wat voor paneel het wordt is aan u.

Panelen NYP - Onverlichte reclame-7

Creatief communiceren

Wilt u op een creatieve manier informatie verstrekken die tegelijkertijd ook een toevoeging is aan het interieur van uw bedrijf? Dan bieden de reclame borden van FriJo een mooie kans om op een creatieve manier te communiceren naar uw doelgroep.

Bewegwijzering

Duidelijk communiceren

Wilt u zeker stellen dat u iedere klant moeiteloos naar de juiste ruimte kan navigeren? Met goed ontworpen bewegwijzering vinden nieuwe bezoekers eenvoudig de weg.

FriJo reclame borden sinds 1960

Met creativiteit, passie en vakmanschap bieden wij al ruim 63 jaar effectieve totaaloplossingen aan iedere ondernemer die zijn bedrijf beter zichtbaar wil maken met reclame borden. Bij FriJo gebruiken we de nieuwste machines en hebben we alle benodigde disciplines onder één dak.

  • Geen tussenpersoon
  • Offerte binnen 24 uur
  • Eigen service- en montage team
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
The Bulldog neon amsterdam
Flamingo neon

Voorbeelden van reclame borden

Panelen menu Bakery Cafe - Instore signing -7
Instore reclame Jamin
Panelen Trainmore - Instore Siging - 16
Bewegwijzering
instore signing paneel bakery cafe
Trainmore - instore behang
Instore Siging panelen met pizza van new york pizza

Breng uw merkbeleving naar een hoger niveau met onze reclame borden

Contact