Lichtreclame en signing voor TrainMore

Nederland – Met 22 sportscholen door heel ’t land laat TrainMore menig mens hard werken. En zo ook FriJo. Gelukkig draaien onze monteurs hun hand niet om voor een flinke work-out. Met opgestroopte mouwen hebben zij de vestigingen in Haarlem, Groningen, Amsterdam en Utrecht mogen voorzien van gave lichtreclame en signing. Hieronder een kleine greep uit al het moois.

doosletters sportschool TrainMore

Dubbelzijdige lichtbakken

Elke locatie van TrainMore heeft aan de buitenzijde van het pand een lichtbak hangen. Deze lichtbakken zijn gemaakt van de volgende materialen:

  • Een aluminium casco die wordt voorzien van een extra frame ter versteviging.
  • Acrylaat platen. Aan weerszijden worden heldere platen geplaatst, gemaakt van acrylaat. Acrylaat (ofwel plexiglas) is sterk en transparant plastic. Het lijkt op glas maar is een stuk minder breekbaar.
  • Vinylfolie: Op deze platen wordt vervolgens hoogwaardig vinylfolie aangebracht met daarop het logo van TrainMore. Vinylfolie is stevig en waterbestendig materiaal en dus geschikt voor buiten. Daarnaast kun je het op diverse ondergronden plakken, zoals hout, glas, metaal en dus ook acrylaat.
Zwarte lichtbak gevel Sportschool TrainMore

Motiverende belettering

Misschien ben je weleens in een vestiging van TrainMore geweest. Dan weet je dat dit geen suffe sportschool, maar juist een hippe gym is. Of wat ze zelf noemen: Een urban playground. De muren zijn bekleed met motiverende leuzen en efficiënte wegwijzers, vakkundig geplaatst door onze medewerkers. Grote of bijzondere oppervlaktes zijn daarbij geen probleem: We hebben de plak-techniek inmiddels goed in de vingers. Het eindresultaat ziet er strak en rimpelloos uit!

Belettering stickers op muur Sportschool Trainmore

Informatie paneel

TrainMore liet voor meerdere vestigingen een informatiebord plaatsen achter de balie. Goed zichtbaar voor alle sporters. Ieder bord met dezelfde zwarte achtergrond maar per vestiging voorzien van een unieke opdruk. Deze opdruk is uiteraard ook aan te passen. Mocht er bijvoorbeeld een prijswijziging zijn, dan kan dit vrij eenvoudig aangepast worden zonder het gehele bord te moeten vervangen. Een informatiepaneel of bord kan zowel aan de muur bevestigd worden, zoals TrainMore dat heeft gedaan, of in een standaard. Het voordeel van het laatste is dat je deze eenvoudig kunt verplaatsen.

Paneel met prijzen achter bar Sportschool TrainMore

Nog meer ontwerpen voor TrainMore

Sportschool Trainmore belettering2
Doosletters wit en rood Sportschool traimore
Banner aan gevel Sportschool traimore
Doosletters in fabriek Sportschool traimore
Raambelettering Sportschool Trainmore
Sticker op muur Sportschool traimore
Informatie via sticker op muur Sportschool traimore

Benieuwd naar de prijzen? Neem contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient