Bestickering voor Stichting Jeugdtandverzorging

Amsterdam – Voor kinderen is een bezoek aan de tandarts niet altijd een pretje. Stichting Jeugdtandverzorging is zich hiervan bewust en vindt het tijd voor verandering. Kinderen, die een bezoek brengen aan hun praktijk in Amsterdam West, willen ze niet alleen een gezonde mond, maar ook een vrolijke glimlach bezorgen. Toen we via ontwerpbureau MATMO werden benaderd met de vraag of we hieraan mee wilde werken, konden we niet wachten om aan de slag te gaan.

Stickers balie en raam

Het gevoel van een bezoek aan de tandarts verander je niet door puur de entree of de receptie aan te passen. Om doeltreffende verandering te creëren zijn alle ruimtes onder handen genomen waar de bezoeker tijdens zijn verblijf mee in aanraking komt: de tochtruimte bij binnenkomst, de muren van de wachtkamer, de praktijkruimten en zelfs de toiletten.

Toiletstickers

De kracht van vinyl

Bij elk van deze ‘touchpoints’ hebben we bekeken hoe we via de gebruikte materialen zoveel mogelijk warmte en vriendelijkheid voor de bezoekers konden realiseren. We hebben daarbij gekozen voor zelfklevende vinyl folie met een zijdeglans laminaatlaag. Het stralende effect van deze laminaat laag zorgt bovenal voor een positief gevoel bij de bezoekers. Door de bescherming die deze laag biedt is het bovendien bijzonder geschikt voor ruimtes, die vaak en grondig schoongemaakt moeten worden. Denk hierbij aan de toiletten, maar ook de werkruimte van de tandarts. De sterkte van het vinyl geeft ook de mogelijkheid tot plaatsing op de buitengevel.

Belettering van tandartspraktijk

Duurzaamheid

Net als FriJo heeft Stichting Jeugdtandverzorging duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben daarom gekozen al het materiaal met een solvent eco printer te printen. Dankzij het energieverbruik van deze printer en het soort inkt dat daarin gebruikt wordt, is deze printer in verhouding tot veel andere printers zeer milieuvriendelijk.

Tand - Raambelettering

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café of de bakker om de hoek.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Frijo pand

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient