Nieuwe doosletters & signing TrainMore

Nederland – Voor verschillende TrainMore filialen kreeg FriJo de opdracht om de gevels te voorzien van nieuwe lichtreclame en signing. In 2022 hebben we TrainMore, met 25 fitness clubs door heel Nederland, al van totale belettering en gevelreclame voorzien. Dit jaar werd het logo verandert. Een leuke opdracht én workout voor onze specialisten, die heel Nederland zijn afgereisd!

Witte doosletters trainmore

Losse gevelletters

Bij elk filiaal is de gevel voorzien van nieuwe doosletters ‘TrainMore’. Waar het logo voorheen bestond uit witte en rode letters, bevat het logo nu alleen witte letters. Het was dus hoog tijd om de nieuwe huisstijl ook door te voeren in de lichtreclame, om zo een eenduidige uitstraling te hebben.

De doosletters zijn gemaakt van aluminium, waarin de led is gemonteerd. Aluminium is een ideaal en duurzaam materiaal voor doosletters, omdat het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Voor optimale lichtreflectie zijn de letters daarnaast aan de binnenzijde wit gemoffeld en het led kan gedimd worden.

verlichte gevelreclame utrecht

Amsterdam, Rotterdam en Utrecht

De doosletters zijn in onze eigen fabriek geproduceerd en daarna zijn onze monteurs onder andere langs geweest op diverse locaties  als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht voor de demontage van de oude letters en montage van de nieuwe letters. Zo is TrainMore door heel Nederland weer te herkennen!

verlichte gevelreclame witte doosletters rotterdam

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient