Nieuwe kantoorinrichting

Amsterdam – Just Entertainment ”makes you smile” – het motto van dit bruisende media en entertainment bedrijf. En inderdaad: Hun aanvraag toverde een dikke smile op ons gezicht. Zo mocht FriJo het kantoor op de Danzigerkade voorzien van meerdere speelse elementen.

Neon sign kantoor Just Entertainment

Belettering op de kantoor kluisjes

Misschien een old-school imago, maar kantoor kluisjes blijven handig. Zo kun je aan het einde van de dag je werkplek opgeruimd achter te laten, een vereiste voor het ”nieuwe” werken. Kies daarbij voor flitsende belettering en ze passen perfect in de hippe kantooromgevingen van nu. Just Entertainment ging voor lockers met iconische figuren; van onze goedlachse koning tot Kim K.

Kantoor belettering kluisjes

Vergaderruimtes met privacy-folie

Raakt u snel afgeleid door collega’s die langswandelen? Wilt u graag wat meer privacy tijdens werk? Als oplossing kiezen bedrijven vaak voor matte raamfolie, ook wel etched glass-, zandstraal- of melkglasfolie genoemd. Bij deze folie kunt u niet naar binnen én niet naar buiten kijken. Een andere optie is one-way vision folie. Daarbij kunt u wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Beide folies zijn volledig te personaliseren. Passend bij hun branche gaf Just Entertainment iedere kantoorruimte de naam van een bekende acteur of actrice.

Raam belettering kantoor Just Entertainment

The Kantoor Bar in neon

Dat ze bij Just Entertainment aan de vrimibo (vrijdagmiddagborrel) doen is duidelijk. Bij binnenkomst wordt je aandacht direct getrokken naar de grote neonletters ”The bar”. Maar het blijkt dat de bar ook doordeweeks geopend is voor een goede kop koffie. De neonverlichting zorgt dus alle dagen voor een gezellige, authentieke sfeer. Als u goed kijkt, ziet u aan de achterzijde een glazen plaat. Deze dient ter bevestiging, maar zorgt daarnaast ook voor een leuke weerspiegeling van de tekst.

Just Entertainment Neon sign The bar Kantoor

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem contact op met Dex Pront.

Neem contact op

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo's instore Team bij RedBull

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen