Lichtbak voor Van Dobben in Amsterdam

Amsterdam – Eetsalon Van Dobben aan de Korte Regulierdwarsstraat is een begrip in Amsterdam. Op deze gouden locatie wordt de gevel gesierd door een beschaafd dubbelzijdige lichtbak in de vorm van het logo, een bewuste keuze van Van Dobben.

Lichtbak reclame van dobbe amsterdam

Gevelreclame met led-verlichting

Een aluminium casco is voorzien van inwendig verstevigingsframe. Het casco is aan weerszijden voorzien van een acrylaatplaat welke d.m.v. een elkamet-rand aan het casco zijn bevestigd. Teksten zijn aangebracht d.m.v. een hoogwaardige vinylfolie. Deze uitvoering is voorzien van led-verlichting. Op deze manier ontstaat er een mooie chique vorm van herkenbare lichtreclame.

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient