Lichtbak voor Van Dobben in Amsterdam

Amsterdam – Eetsalon Van Dobben aan de Korte Regulierdwarsstraat is een begrip in Amsterdam. Op deze gouden locatie wordt de gevel gesierd door een opvallende dubbelzijdige lichtbak in de vorm van het logo, een bewuste keuze van Van Dobben.

Van Dobben Amsterdam lichtbak

Gevelreclame met led-verlichting

De dubbelzijdige lichtbak in de vorm van het logo is gemaakt van een aluminium casco en acrylaat plaat aan weerszijden. Aan de binnenkant is de lichtbak voorzien van led-verlichting. Op deze manier ontstaat er een mooie chique vorm van herkenbare lichtreclame en valt het logo zowel overdag als in de avond van veraf op!

Van dobben ledlijn en lichtbak

Ledlijn

Om nog extra op te vallen in het gezellige straatje is er tevens een ledlijn over de gehele breedte van de eetsalon geplaatst. Hierbij is gekozen voor een aluminium U-profiel gespoten in het wit en voorzien van opaal acrylaat. Hiertegen is hoogwaardige rode en zwarte vinyl folie aangebracht. Het betreft een ledlijn van maar liefst 14 meter.

Van Dobben Amsterdam lichtbak

Doosletters

Aan de achterzijde van de eetsalon is aan de gevel de bedrijfsnaam ‘Van Dobben’ bevestigd middels klassieke doosletters. Hierbij is gekozen voor aluminium doosletters met aan de binnenzijde led-verlichting. Zo is Eetsalon Van Dobben absoluut niet te missen!

Wij zijn blij en trots dat wij voor de iconische Eetsalon Van Dobben de lichtbakken hebben mogen maken. Ook de voorgaande lichtbak, te zien in de foto hieronder, hebben wij mogen ontwerpen, produceren en monteren!

Lichtbak reclame van dobben amsterdam

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient