Foodtruck sign reclame bij Rich Pork

Ook in de foodtruck wereld, welke razendsnel groter aan het worden is, grijpt men naar alle middelen om op te vallen. Naast een originele bite, mooie kleuren en een originele truck, merken wij ook dat de vraag naar verlichte letters, logo’s en teksten op foodtrucks toeneemt. FriJo Lichtreclame & Sign heeft voor de Rich Pork foodtruck een ‘smakelijk’ stukje werk mogen verzorgen.

Gele doosletters voor truck rich pork

Doosletters

Rich Pork heeft gekozen voor een aluminium gelaste doosletters welke zijn voorzien van inwendige led-verlichting. De doosletters zijn gepoedercoat in de kleur zwart. De voorzijde van de doosletters zijn voorzien van een acrylaat plaat welke is ingefreesd en in het casco is geplaatst zodat er geen zichtbare kunststof omranding zichtbaar is.

foodtruck reclame rich pork

De letters zijn op een frame gemonteerd waarin tevens de bedrading mooi is weggewerkt. Het letterframe is gemonteerd op het frame van de foodtruck. Dit frame zorgt ervoor dat de reclame geautomatiseerd naar beneden kan worden gehaald. Hierdoor kan de foodtruck veilig de weg op en heeft de truck eenmaal aangekomen op locatie een opvallende lichtsign! Zie hieronder de led-reclame die wij plaatsten op de foodtruck van Rich Pork.

Foodtruck letter reclame op rich pork

Teksten op foodtruck

Ook heeft Rich Pork gekozen voor opvallende belettering en teksten op de foodtruck. Zo zie je op de truck het logo, maar wordt natuurlijk ook met tekst aangegeven wat voor eten of specialiteiten er worden aangeboden. Ideaal voor het aantrekken van hongerige klanten!

Opzoek naar signing voor jouw foodtruck? Ontvang binnen 24u een offerte.

Offerte

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame Auto met belettering
Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo

Geef jouw bedrijfsnaam de spotlight die het verdient