Food truck reclame bij Rich Pork

Ook in de food truck wereld, welke razendsnel groter aan het worden is, grijpt men naar alle middelen om op te vallen. Naast een originele bite, mooie kleuren en een originele truck, merken wij ook dat de vraag naar verlichte letters en logo’s toeneemt. FriJo Lichtreclame & Sign heeft voor de Rich Pork food truck een ‘smakelijk’ stukje werk mogen verzorgen.

Gele doosletters voor truck rich pork

Vrachtwagen en auto reclame

Rich Pork heeft gekozen voor een aluminium gelaste doosletters-tekst welke is voorzien van inwendige led-verlichting. De doosletters zijn gepoedercoat in de kleur zwart. De voorzijde van de doosletter is voorzien van een acrylaat plaat welke is ingefreesd en in het casco is geplaatst zodat er geen zichtbare kunststof omranding zichtbaar is.

Truck reclame rich pork2

De letters zijn op een frame gemonteerd waarin tevens de bedrading mooi is weggewerkt. Het letterframe is gemonteerd op het frame van de food truck. Dit frame zorgt ervoor dat de reclame geautomatiseerd naar beneden kan worden gehaald. Hierdoor kan de food truck veilig de weg op! Zie hieronder de led-reclame die wij plaatsten op de food truck van Rich Pork.

Truck reclame rich pork

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient