Roze lichtreclame voor Vegan Junk Food Bar

Nederland – Met inmiddels vijf vestigingen in Amsterdam, één in Barcelona en één in Duitsland timmert de Vegan Junk Food Bar (VJFB) lekker aan de weg. Wat is hun succesformule? Op het menu staat enkel plant-based junkfood. Kleurrijke vegan burgers, futuristische snacks en een uitbundig interieur in street-art stijl. FriJo mocht bijdragen aan het laatste door verschillende vormen van lichtreclame te leveren. Hieronder een greep uit al moois wat FriJo voor The Vegan Junk Food Bar heeft gemaakt.

Vegan Junk Food Bar Amsterdam neon

Hartvormige lichtbakken

De meeste aanvragen die wij binnenkrijgen zijn voor rechthoekige lichtbakken. Soms zit er eentje tussen met een afwijkende vorm. De Vegan Junk Food Bar had zo’n verzoek. Zij kozen voor twee hartvormige lichtbakken. Niet alleen past deze liefdevolle uiting bij de ambiance van het restaurant, maar ook bij de locatie; de Reguliersdwarsstraat. Hoe krijgt een lichtbak deze vorm? Het aluminium (roze) casco wordt verhit en verbogen. De uiteinden worden aan elkaar bevestigd en de binnenkant wordt verstevigd. Vervolgens wordt het casco aan weerszijden voorzien van een acrylaat plaat. Deze lichtbakken van VJFB zijn dus vanuit beide looprichtingen zichtbaar. We noemen dat een dubbelzijdige lichtbak.

Lichtbak hartjes vorm Vegan Junk Foodbar Amsterdam

Verlichte traptreden

Simpel, maar effectief. De led-strips die we plaatsten op de traptreden zorgen voor een edgy look. En niet geheel onbelangrijk: Het voorkomt vervelende valpartijen. Bij de strips leveren we altijd een afstandsbediening. Zo kunt u de led-verlichting makkelijk aan- of uitzetten maar ook de kleur aanpassen. Handig, in dit kleurrijke restaurant!

Vegan Junk Food Bar Amsterdam neon

Led-neon; net echt!

Led-neon, faux-neon of led-neon. Het alternatief voor ”echte” neon neemt toe in populariteit. Ook de VJFB ging overstag en koos voor meerdere led-neon signs. Bij led-neon wordt geen glas of gas gebruikt. Welke materialen er wel worden gebruikt, hangt af van de gekozen variant. Voor de Vegan Junk Food Bar gebruikten we neon flex. Hierbij wordt een flexibele silicone slang gebruikt met daarin een led-strip. De slang is ingegoten met witte siliconepotting zodat de individuele lichtpuntjes niet zichtbaar zijn.

Neon tekst being a carnivore is just a phase roze

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met Dex Pront.

Neem contact op

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo's instore Team bij RedBull

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen