Opvallend neon voor De Coogh

Zaandam – Funderingstechnieken De Coogh heeft een prachtig nieuw kantoorpand en deze moest natuurlijk voorzien worden van lichtreclame! De Coogh vroeg ons om twee neon lichtreclames te produceren in de vorm van hun unieke beeldmerk.

Kleurrijk neon voor kantoor de Coogh

Neon

Het neon is gevormd zodat het precies overeenkomt met het bijzondere logo. De vorm en de rode en witte kleur maken dit een uniek project waar we trots op zijn! Het voordeel van neon is dan ook dat onze glasblazers neonreclame kunnen creëren in alle denkbare kleuren en vormen. Daarnaast gaat neon wel 15 jaar mee, waardoor De Coogh nog vele jaren kan genieten van het neon.

rood en gele neon kantoorpand in zaandam

Trappenhuis

Al vanaf buiten zie je de neon logo’s stralen, die zowel boven als beneden in het trappenhuis zijn gemonteerd. Een perfecte manier om je klanten te verwelkomen en je kantoor een professionele uitstraling te geven! Door het open karakter en vele raampartijen van het kantoor van De Coogh zijn de neon logo’s bijna overal te zien.

Neon De Coogh

Meer weten over dit project? Dex Pront kan u er alles over vertellen

Neem contact op

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels al meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Led lichtbak fabriek amsterdam medewerker frijo

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient