Kleurrijk Dam Tasty

Amsterdam – In Amsterdam Zuid is recent Dam Tasty geopend. Een kleurrijke zaak met verse en gezonde maaltijden. Aan FriJo de taak om het Dam Tasty House te voorzien van een complete set aan reclame-uitingen, zowel indoor als outdoor.

Ronde lichtbak verlicht Dam Tasty

Opvallende gevelreclame

De opvallende gevel van Dam Tasty is door FriJo voorzien van diverse lichtreclames, waaronder een ronde dubbelzijdige lichtbak, dooslettertekst ‘Dam Tasty’ en raambelletteringen op alle ramen en de entree.

Oranje doosletters Dam Tasty Amsterdam

Stijlvolle stickers op de ramen

Zowel de dubbelzijdige lichtbak als de doosletters zijn gemaakt van aluminium en hebben de vorm en uitstraling van het logo en de huisstijl van Dam Tasty. De raambelletteringen geven het geheel de extra touch. Zo heeft FriJo folie geplakt met de USP’s en openingstijden van Dam Tasty. Perfect om de (potentiële) klanten te overtuigen en te informeren. Bij binnenkomst word je daarnaast verwelkomd met de folie tekst ‘Welcome to Dam Tasty’, die op de deur is geplakt.

Openingstijden en logo stickers winkelruit amsterdam

Neon eyecatcher binnen

Als je de zaak binnenloopt valt direct de neon led-tekst ‘Bite me’ op. Led neon is het alternatief voor ‘echte’ neon. Bij led neon wordt geen glas of gas gebruikt. In plaats daarvan gebruiken wij een silicone slang of acrylaat buis; afhankelijk van de gekozen variant. Neon is echt de ultieme sfeermaker voor een horecagelegenheid en past perfect bij het kleurrijke interieur van Dam Tasty.

Neon led en menuschermen restaurant amsterdam

Heldere menuschermen

Tevens vind je binnen maar liefst vier professionele beeldschermen om het menu weer te geven. Hierbij wordt gebruikgemaakt van een software waarbij Dam Tasty via hun eigen dashboard zelf content kan maken en kan tonen op de beeldschermen. FriJo maakt bij de beeldschermen enkel gebruik van hoge resolutie schermen, deze hebben een langere levensduur en zijn geschikt om lang aan te staan en stilstaande beelden weer te geven. Ideaal voor een menu display dus!

Menuschermen naast elkaar boven bar restaurant amsterdam

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient