Raambelettering voor Skechers

Rotterdam –  Skechers, een internationaal schoenenmerk, opent dit jaar haar deuren op de Lijnbaan in Rotterdam. Wat er achter deze deuren gebeurt, houden ze graag geheim tot de officiële opening. Daarom vroegen ze FriJo om zowel de voor- als zijramen te voorzien van folie. Ultieme privacy, maar ook een uitgelezen kans om de opening aan te kondigen en personeel te werven voor hun nieuwe winkel!

Skechers Lijnbaan Rotterdam Raambelettering

Strak design

De mogelijkheden van drukken op folie zijn eindeloos. In onze fabriek staan hoogwaardige machines, die elk gewenst design kunnen printen. Skechers vroeg FriJo om het hele pand te voorzien van raambelettering. Voor zulke grote oppervlakken wordt het ontwerp ‘opgeknipt’ in losse stroken. Op locatie worden deze stroken weer naadloos op elkaar aangebracht. Het ontwerp van Skechers komt zo goed tot zijn recht: Zonder strepen, zonder bubbels en als één groot geheel.

 

Raambelettering Skechers Lijnbaan

Twee etages aan raambelettering

Het pand waar Skechers zich vestigt, telt twee verdiepingen. Voor beide verdiepingen wilde de winkelketen raambelettering op zowel de voor- als zijramen. Om de folie netjes te kunnen plaatsen, was een hoogwerker vereist. Het huren van een hoogwerker of kraan neemt FriJo uit handen van de klant: Wij werken al jaren samen met betrouwbare leveranciers. Want naast een mooi resultaat, is ook de veiligheid van onze medewerkers zeer belangrijk!

Skechers Lijnbaan raambelettering zijkant

Verwijderbare folie

De vinyl folie wordt op het raam bevestigd met lijm. Voor zowel de lijm als de folie bestaan verschillende soorten. Zo heeft FriJo voor Skechers onderscheid gemaakt tussen de onder- en bovenverdieping. Op de eerste verdieping is gladde folie en stevige lijm gebruikt. Gladde folie hecht zich volledig aan het raam en is daardoor lastig te verwijderen. Op de begane grond bevat de folie meer ”bubbeltjes”. Door deze bubbeltjes hecht de folie dus minder en kan de klant (tijdens de opening) zelf de raambestickering verwijderen.

Skechers Lijnbaan raambelettering dichtbij

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient