Totale lichtreclame voor Tergooi MC

Hilversum – Voor het nieuwe en moderne Tergooi MC in Hilversum heeft FriJo de opdracht gekregen om de verschillende gebouwen en vleugels te voorzien van duidelijke en opvallende doosletters en logo’s. Aan FriJo dus de taak om de lichtreclames te maken, vervoeren en op de juiste plekken te takelen. Een groot project waar we trots op zijn!

Witte letters als lichtreclame voor Tergooi MC

Duidelijke entree

De echte eye catcher is het prachtige, vrijstaande logo in het wit, te vinden bij de hoofdingang. Het logo heeft een hoogte van maar liefst drie meter en zal door het stevige montageframe niet snel omwaaien of omvallen. Middels een kraan hebben de specialisten van FriJo het logo vervoerd en op de juiste plek gezet. Dat is pas een warm welkom voor de bezoekers!

Logo met letters van Tergooi MC

Hoog op de parkeergarage

Daarnaast is het opvallende rood-groene logo van het Tergooi MC door FriJo geproduceerd om te schitteren op de gevel van de parkeergarage. Met zijn 3,3 meter hoog en 3,3 meter breed is dit een echte eyecatcher, die met een hoogwerker naar boven is gebracht.

Groene doosletters met logo van Tergooi MC

Bewegwijzering

Het nieuwe Tergooi MC ziekenhuis betreft een groot project met meerdere gebouwen en vleugels. Om duidelijk aan te geven waar de gebouwen zich bevinden heeft FriJo meerdere witte doosletterteksten ontwikkeld, waaronder de ‘P1 Parkeergarage’ (2x), ‘Hoofdingang’ en ‘Tergooi MC Clinics’. Allen zijn ze op de gevels gemonteerd met een grijs frame.

Doosletters verlichte hoofdingang Tergooi MC
Bewegbewijzering parkeergarage Tergooi MC

Montage op topsnelheid

Om een installatie soepel en vlot te laten verlopen, bereiden de monteurs van FriJo zich altijd goed voor. De lichtbakken lagen klaar, de kraanwagen stond paraat en de montage was snel geregeld. Zo heeft Tergooi MC prachtige en uniforme lichtbakken om hun bezoekers te ontvangen bij hun nieuwe pand!

Lichtbak installatie Tergooi MC
Doosletters logo Tergooi MC

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient