Iconische letters voor The Eyden Berg

Westzaan – Een nieuw pand. Een nieuw lettertype. Een nieuw logo. Het hoofdkantoor van The Eyden Berg gaat voor een nieuwe look en heeft FriJo gevraagd om het pand in Westzaan te voorzien van ruim twee meter (!) hoge doosletters. Een gave opdracht met een iconisch resultaat!

The eydenberg doosletters

Opvallen met 215 cm hoge letters

The Eyden Berg is trots op hun nieuwe logo. Dat blijkt wel uit het feit dat de letters een hoogte van maar liefst 215 cm hebben. Daarbij is de tekst verdeeld over twee kanten van het gebouw, wat de constructie nog indrukwekkender maakt. Er is gekozen voor losse doosletters, welke inwendig zijn verlicht. Zo is het logo niet alleen overdag maar ook in de avond goed zichtbaar.

The eydenberg doosletters

Geen zichtbare bedrading

Het grote voordeel van losse doosletters (in plaats van letters die aan een frame zijn gemonteerd) is dat de bedrading per letter naar binnen wordt weggewerkt. Doordat de monteur per letter naar binnen boort, is er geen koker nodig om de bedrading weg te werken. Dit ziet er dan nog netter uit!

The eydenberg doosletters

Een iconisch resultaat!

Het eindresultaat mag er wezen! Wij zijn ontzettend trots op dit project en ook The Eyden Berg is blij met het eindresultaat: ”We’re monkey proud at our new logo on our HQ Westzaan”. Een echte eye-catcher die perfect aansluit bij het bedrijf.

The eydenberg doosletters

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
The Bulldog neon amsterdam
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
Flamingo neon

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient