Raambestickering voor BSO Kids Paleis

Amsterdam – De visie van BSO Kids Paleis luidt: ‘Kinderen alle kleuren, geuren en diversiteit meegeven om zich in een geheel eigen richting te kunnen ontwikkelen’. Toen FriJo benaderd werd om een stimulerende omgeving voor de kinderen mede vorm te geven, begonnen de handen direct te jeuken.

BSO Kids Paleis - Belettering8

Hoge kwaliteit folie voor buiten

Deze folie is voorzien van een laminaatlaag die zó sterk is dat de folie op de buitenzijde van de ramen bevestigd kan worden. Hierdoor valt het ontwerp voor voorbijgangers extra op. Om het ontwerp het inspirerende en stimulerende karakter mee te geven waar BSO Kids Paleis zo naar op zoek is, heeft FriJo hierbij gekozen voor een zijdeglans afwerking. Deze afwerking geeft het geheel de energieke en stralende uitstraling.

BSO Kids Paleis - Belettering5

Een duurzame print

Omdat zowel FriJo als BSO Kids Paleis veel waarde hechten aan duurzaamheid, is er gekozen om het geheel te printen met een Eco Solvent printer. Dankzij het lage energieverbruik van deze printer en het type inkt dat gebruikt wordt, is deze printer in verhouding tot veel andere printers zeer milieuvriendelijk.

BSO Kids Paleis - Belettering2

Meer weten over dit project? Neem contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Vraag offerte aan