Lichtreclame en sign voor Amsterdams kantoor

Amsterdam – De Parnassus Tower is een prachtig kantoorpand gelegen tussen Amsterdam Zuid en de Zuidas. Recent is het gebouw volledig gestript en gerenoveerd tot een duurzame en moderne werkplek. FriJo kreeg de opdracht om het logo op de nieuwe gevel te plaatsen. En met een hoogte van zo’n 60 meter, een flinke klus om alle 16 verdiepingen te voorzien van lichtreclame en sign.  Het resultaat: uitingen passend bij de luxueuze uitstraling van dit kantoor.

Doosletters amsterdam parnassus tower

Verlichte doosletters op de kantoorgevel

Naast de tekst kent het logo van de Parnassus Tower ook zes verticale strepen. Deze representeren de contouren van het statige kantoorpand en zijn zo’n 3 meter hoog. Voor zowel de tekst als de strepen zijn aluminium doosletters met directe verlichting gebruikt. Bij directe verlichting schijnt de led-verlichting naar voren. In combinatie met de witte binnenzijde zorgt dit voor een optimale lichtreflectie. En de contrasterende, donkere omlijsting geeft de doosletters een stoere look.

Freesletters kantoor ParnassusTower Amsterdam

Chique freesletters van RVS

De rosé gouden freesletters geven het kantoor een luxueuze uitstraling. De letters zijn gemaakt van RVS (roestvast staal). RVS is een materiaal dat lang meegaat. Het is sterk, blijft vlekvrij en corrodeert nauwelijks. En met de juiste apparatuur kun je het bewerken tot allerlei producten. FriJo beschikt over moderne machines en werkt graag met dit materiaal. Het is al jaren populair in de retail- en horecabranche, maar wordt ook steeds vaker ingezet in de kantooromgeving.

Bewegwijzering in een toilet kantoorgebouw

Bewegwijzering door het kantoor

Duidelijke wegwijzers helpen uw kantoor overzichtelijker te maken. Dit kan op talloze manieren. De Parnassus Tower heeft gekozen voor (36!) toiletaanduidingen, een etagebord op de begane grond, etage stickers in het trappenhuis en de freesletters zoals hierboven benoemd. Simpele, effectieve oplossingen en door gebruik te maken van kwalitatieve materialen, krijgt het kantoor een luxueuze uitstraling.

Entree kantoor met doosletters in Amsterdam

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient