Een totaaloplossing voor Schuberg Philis

Schiphol-Rijk – Een nieuwe huisstijl voor Schuberg Philis, een Nederlands IT-bedrijf aan de rand van Luchthaven Schiphol. En daar hoort natuurlijk een nieuw interieur bij. Dat klinkt eenvoudig, maar in en op het kantoorpand diende veel signing vervangen te worden. Van de bestickering van de laadpalen tot de nieuwe lichtbakken boven de entrees. Een mooie klus voor FriJo!

Schuberg Philis Freesletters Logo Entree

Moswand met signing

Veel bedrijven kiezen ervoor: Een moswand. Sfeervol, geluiddempend en het leest zich perfect voor signing. Een speelse tekst in neon of zoals Schuberg Philis, het bedrijfslogo. De freesletters steken mooi af tegen de felgroene, reliëfachtige achtergrond en zijn aan de muur bevestigd door middel van afstandhouders. Zo verdwijnt het logo niet onder het mos. Een echte blikvanger bij binnenkomst!

Schuberg Philis Bestickering Belettering

Bewegwijzering door het hele kantoor

Het IT-bedrijf is groot, erg groot. Waar zijn de toiletten? Op welke verdieping zit de securityafdeling? Welke kant op voor het restaurant? Als bezoeker wil je niet verdwalen en dus plaatste FriJo meerdere wegwijzers. De gekozen bestickering op de muren, deuren en ramen duiden op een leuke manier de route of je locatie. Daarnaast hebben we ook de laadpalen voorzien van een nieuw jasje, want bij FriJo kunnen we echt alle vormen en maten printen!

Schuberg Philis Lichtbak Entree

Ombouw van de lichtbakken

Niet één, maar drie ingangen. Met elk twee lichtbakken. En vanwege de nieuwe stijl moesten ook deze vervangen worden. Het voordeel van een lichtbak is dat je de plaat eenvoudig kunt vervangen, waardoor je niet de hele constructie van de gevel hoeft te halen. Daarnaast hebben we de TL-lampen vervangen voor led-verlichting. Led is energiezuiniger dan TL: de besparing kan wel oplopen tot 80%! En led-lampen gaan gemiddeld 5x langer mee.

Belettering toilet kantoor

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient