Jamin’s doosletters

Amsterdam – De nieuwste aanwinst van de Warmoesstraat gelegen in het centrum van Amsterdam. Ze hebben verschillende snoepwinkels door het hele land. Om in de sfeer van de winkel te blijven hebben wij een uniek ontwerp bedacht in de vorm van een lolly!

Ronde lichtreclame voor jamin amsterdam

Uniek ontwerp

Jamin vroeg ons om een speciaal ontwerp te maken in het thema van de snoepwinkel. Allereerst hebben wij de naam van de winkel in witte doosletters op de gevel geplaatst. Doormiddel van ledverlichting worden de doosletters verlicht. Daarnaast heeft FriJo een uniek ontwerp gemaakt in de vorm van een lolly. Het ronde gedeelte van de lolly bestaat uit een lichtbak die net zoals de doosletters verlicht wordt door ledverlichting. De lichtbak hangt een halve meter van de muur af en wordt op zijn plek gehouden door een aluminium stang. Hierdoor ontstaat een grappig effect en is de lolly duidelijk zichtbaar voor voorbijgangers.

Lichtreclame overdag van jamin amsterdam

Instore

Naast de buitenreclame heeft FriJo Jamin ook voorzien van instore producten waarbij de wanden zijn voorzien van gepersonaliseerd behang. FriJo heeft de beschikking over meerdere printers die op veel materialen waaronder behang kunnen printen. Hierdoor is het voor de klant mogelijk om de wand in de gewenste kleuren te krijgen.

Instore reclame Jamin

Meer weten over dit project? Neem dan contact op of vraag een offerte aan.

Vraag offerte aan

Over FriJo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo co.

  • Chique uitstraling
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Laat ons je helpen jouw bedrijf in de spotlight te zetten

Contact