Lichtreclame voor Van Boven

Deze enkelzijdige lichtbak is gemaakt in opdracht van Van Geloven voor hun beursstand op de Horecava. De lichtbak is geheel van aluminium gemaakt, waarbij de teksten zijn uitgefreesd en achterlegd. Hierdoor lichten alleen het logo en het beeldmerk op.

van Geloven neon + lichtreclame doosletters

Goed zichtbaar

We hebben de pay-off van neon gemaakt zodat deze goed zou opvallen. De lichtbak staat op een paal van 150 cm hoog waarbij de lichtbak ook nog eens 110 cm hoog is. Het geheel heeft dus een totale hoogte van 260 cm. De lichtbak draait om zijn eigen as d.m.v. van een draaiplateau waar de reclame op is geïnstalleerd. De installatie is vervolgens op de stand gemonteerd waardoor deze goed te zien is vanaf elk punt op de beurs.

van Geloven neon + doosletters

Meer weten over dit project? Jimmy Jacobs kan u er alles over vertellen

Ik heb een vraag

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

  • Geen opdracht te groot of te klein
  • Productie in eigen huis
  • 60 jaar vakmanschap

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Macau amusementenpaleis amsterdam

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen