Lichtbakken en doosletters voor D-reizen

D-reizen is door het gehele land gevestigd. Het is van belang dat alle filialen een uniformiteit uitstralen. Aan de gevels van D-reizen hangen dubbelzijdige lichtbakken zoals hieronder is te zien.

D-reizen-lichtbak geel met blauw zoals het logo

De lichtbak is een aluminium casco, voorzien van inwendig verstevigingsframe. De reclame wordt aan weerszijden voorzien van een acrylaat kap. De teksten zijn aangebracht d.m.v. een hoogwaardige vinylfolie en blijven bij weer en wind zitten.

Het mooie van deze uitvoering is dat er rondom de uitsteekreclame een lichtrand ontstaat. Ook dit is een voorbeeld van hoogwaardige gevelreclame. Naast een lichtbak kunt u ook denken aan uw logo in doosletters zoals op de tweede foto is te zien.

Verlichtte-Doosletters-Dreizen2

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Jimmy Jacobs

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient