Muurstickers voor CHECK.

Amsterdam – Misschien herken je ze wel; de wit-paarse e-scooters van CHECK. Hoe ze werken? Je downloadt de app, reserveert een scooter en binnen 15 minuten ben je aan de andere kant van Amsterdam. Of van een andere grote stad in Nederland. Want inmiddels zijn de scooters ook te vinden in o.a. Rotterdam, Den Haag en Breda. Voor deze opdracht bleef FriJo lekker in Amsterdam. Daar mochten wij het hoofdkantoor voorzien van raam- muurstickers.

Muurstickers kantoor Check.

Muurbelettering, stickers of visuals

Waar wij het vaak hebben over belettering, wordt in de volksmond meestal gesproken over stickers. Beide termen zijn juist. CHECK. koos zelf voor de term muurvisuals en wie zijn wij om dat tegen te spreken. Hun wens was duidelijk. Evenals het design, dus ons restte alleen nog het print- en plakwerk. Dat laatste bleek een secuur klusje door het formaat van de stickers, maar vooral ook door de oneffen ondergrond. Gelukkig hebben onze mannen jaren ervaring en leverden zij een resultaat zonder strepen of bubbels!

Sticker muur kantoor check.

Belettering op elk gewenst materiaal

Oké, stickers zijn misschien niet geschikt voor alle materialen. Het plakken van stickers op steen zal lastig zijn. Maar ook hiervoor vinden we vast een oplossing. Wat we wel hebben beletterd? Ramen, muren, deuren, kassa’s, fietsen, boten, auto’s, zuilen. En koelkasten. Eerder al voor snoepgoedketen Jamin, en nu dus ook voor CHECK. Speciaal voor de kantoorborrels op vrijdagmiddag.

Koelkast-belettering-Check

Check. Check. dubbel Check.

Klein of groot, het logo van CHECK. is op veel plekken in het kantoor terug te vinden. Deze visuele consistentie verstevigt de bedrijfsidentiteit. Hierdoor voelen medewerkers zich sneller verbonden met het bedrijf. Daarnaast ziet het er ook gewoon tof uit!

Deurbelettering kantoor Check.

Raam belettering voor privacy en sfeer

FriJo krijgt vaak aanvragen voor raamfolie vanuit kantoren. Zij willen in de meeste gevallen ook privacy folie. Privacy folie beperkt de inkijk op een bedrijfsruimte en beschermt zo de privacy van de medewerkers. Daarnaast kan het ook het concentratievermogen verhogen van degenen die in de ruimte aan het werk zijn. Kiest u daarbij voor een persoonlijke opdruk, dan versterkt dit ook de identiteit van uw bedrijf en de sfeer van de werkomgeving.

Raamsticker privacy folie check

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw kantoor? Neem contact op met Dex Pront.

Neem contact op

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo's instore Team bij RedBull

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient

Offerte aanvragen