Onderhoud uw lichtreclame!

Net als een wasbeurt of jaarlijkse APK heeft ook uw lichtreclame onderhoud nodig. Door de weersomstandigheden, algengroei, nesteling van insecten en vuil is een jaarlijkse onderhoudsbeurt geen overbodige luxe. Het voorkomt storingen en zorgt ervoor dat uw lichtreclame er netjes uit blijft zien.

  • Verleng de levensduur van uw lichtreclame
  • Voorkom losse onderdelen, storing en (brand)schade
  • Behoud de verzorgde uitstraling van uw bedrijf
The eydenberg doosletters
Onderhoud verlichte doosletters

Jaarlijks onderhoud of reparatie

Hoe vaak dient u uw lichtreclame te onderhouden? Regelmatig wassen is wenselijk, maar het is voldoende om uw lichtbak één keer per jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt. Hierdoor voorkom je groot onderhoud. Als klant van FriJo hoeft u niet aan deze jaarlijkse afspraak te denken: wij herinneren u hieraan.

Toch ad-hoc onderhoud of reparatie nodig? Geen probleem. Ook als u geen klant bent van FriJo, helpen we graag!

Hardrockcafé Amsterdam Onderhoud lichtbak

Wat houdt de onderhoudsbeurt in?

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt de gehele installatie zowel in- als uitwendig grondig gereinigd. We demonteren de kappen en gebruiken middelen die de lichtreclame laten stralen zonder de kunststof aan te tasten. Ook controleren we het lakwerk, de interne lichtbron, elektra en bevestigingen. Hoe is de lichtintensiteit? Is er een duurzamer alternatief? Zit alles nog goed vast? Zo niet, dan moeten we onderdelen vervangen. Eén voordeel: FriJo geeft een garantie van twee jaar op haar producten!

Onderhoud of een reparatie inplannen?

Neem contact op