Nieuwe lichtreclame & signing voor de winkels van Ogér

Amsterdam en Rotterdam – Herenmodeketen Ogér heeft met zijn verbouwde winkels en het toegevoegde streepje op de ‘e’ een nieuwe en frisse uitstraling, die uiteraard ook doorgevoerd moest worden in de lichtreclame en signing. Als trouwe klant van FriJo mochten wij dit prachtige project weer uitvoeren en de winkels in Amsterdam en Den Haag voorzien van nieuwe gevelreclame.

Lichtbak met gouden letters voor winkel Ogér in Den Haag

P.C. Hooftstraat Amsterdam

De hoofdvestiging aan de P.C. Hooftstraat in Amsterdam is maar liefst twee jaar verbouwd en heeft nu een frisse en moderne look. Zo heeft de voorgevel een witte entree gekregen en heeft FriJo de voorgevel voorzien van maar liefst vier Ogér logo’s in verschillende formaten.

gouden roestvrijstalen freesletters

De logo’s zijn boven het etalageraam, boven de ingang en aan weerszijden van de entree gemonteerd. Allemaal zijn ze gemaakt van roestvrij staal en afgewerkt in hoogglans goud, wat het geheel een chique uitstraling geeft.

winkelpand glas doosletters
gouden doosletters roestvrijstaal oger

Den Haag

Ook het filiaal in Den Haag is door FriJo voorzien van nieuwe lichtreclame. Zo zijn er twee dubbelzijdige lichtbakken geproduceerd en gemonteerd aan de gevel. De letters van het Ogér logo zijn doorgestoken, wat het een chic 3D-effect geeft. Ook hier hebben de letters een prachtige, hoogglans gouden kleur. De doosletters boven de entree zijn al eerder door FriJo verzorgd.

Lichtbak en raamsticker voor Ogér in Den Haag
doosletters indirect verlicht winkelpand

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient