Compleet sign pakket voor Logicall

Amsterdam, Rotterdam en Duisburg – Afgelopen tijd is FriJo bezig geweest met een groots project: de gebouwen van Logicall voorzien van nieuwe lichtreclame. In totaal heeft FriJo 4 doosletterteksten, meerdere beletteringen en reclamezuilen geproduceerd en geplaatst in Amsterdam, Rotterdam en Duisburg.

Doosletters wit met rood Logicall

Geen beperkingen door productie in eigen fabriek

Alle lichtreclames produceren wij in onze eigen fabriek in Amsterdam. Hierdoor kunnen wij elke gewenste vorm en kleur creëren, alles is mogelijk! Zo zijn ook alle doosletters, borden en reclamezuilen van Logicall in onze fabriek geproduceerd, gelast en voorzien van led verlichting. Klaar om gemonteerd te worden.

Fabriek FriJo Lichtreclame productie doosletters Logicall

Snelle demontage oude doosletters

Echter, het pand was al voorzien van vier oude doosletters, die eerst gedemonteerd moesten worden. Ook hier kan FriJo bij helpen. Middels een hoogwerker en kraanwagen heeft het team van FriJo de oude doosletters gedemonteerd en afgevoerd. Gezien het grote, verlichte letters betrof, was het belangrijk dat dit met zorg gedaan werd. Iets waar de specialisten van FriJo al heel veel jaren ervaring mee hebben.

Doosletters demonteren en vervangen

Montage doosletters met hoogwerker

Na het demonteren konden de nieuwe letters gemonteerd worden. Hier werd wederom een hoogwerker voor ingezet. In totaal zijn er in Amsterdam drie doosletterteksten gemonteerd op de verschillende gebouwen. Met een hoogte van bijna 3 meter zijn de letters zelfs vanuit het vliegtuig goed te zien!

Doosletters pand Logicall Amsterdam Schiphol

Beletteringen en reclamezuilen voor een optimale ervaring

Als laatste heeft FriJo de panden zowel indoor als outdoor voorzien van beletteringen en reclamezuilen. Zo is het voor alle bezoekers duidelijk waar ze moeten zijn. De zuilen wijzen automobilisten de weg en de edgefolie op de ramen biedt extra privacy. Zo is de folie aangebracht bij de buitenramen, maar ook binnen bij bijvoorbeeld het kantoor van de HR-afdeling. De aangebrachte logo’s door heel het pand heen versterken het merk. Zo is Logicall niet meer te missen!

Reclamezuil Logicall Amsterdam kantoor

Meer informatie over dit project? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient