Doosletters op het dak van Dirk

Alphen aan den Rijn – Halverwege 2021 verhuisde het hoofdkantoor van Dirk van den Broek en Dirck III naar Alphen aan de Rijn, waar een kaal pand stond. En wat is Dirk zonder de iconische rode letters? FriJo heeft al vaker de gevels van de supermarktketen voorzien van doosletters, maar dit keer ging het om een bijna twee meter hoge tekst!

Doosletters met led DirkvandenBroek

Rood op rood op rood

We hebben gebruikt gemaakt van aluminium doosletters. Aluminium kun je namelijk in elke gewenste RAL kleur spuiten en moffelen; een proces waarbij de verf op hoge temperaturen wordt uitgehard. Daarnaast is aluminium goed bestand tegen alle weersomstandigheden. De voorzijde van de letters is voorzien van een doorschijnende acrylaat plaat in de kleur rood. Daarnaast plaatsten we aan de binnenzijde van de doosletters (wederom rode) ledverlichting. Alles bij elkaar zorgt voor de perfecte kleurbeleving: Dirk rood!

Rode doosletters met hijskraan voor supermarkt dirk

Vlotte installatie

Om een installatie soepel en vlot te laten verlopen, bereiden de monteurs van FriJo zich altijd goed voor. De doosletters lagen klaar, de kraanwagen stond paraat en de montage was tot op de puntjes uitgedacht. De tekst werd binnen één ochtend op het dak bevestigd. Met meerdere steunpilaren. Zodat het geheel bestand is tegen harde windstoten!

Doosletters op het dak van Dirk van den Broek

Effectief opvallen

De doosletters hebben een hoogte van maar liefst 180 cm en de gehele tekst is zo’n 16 meter lang. Gecombineerd met de rode kleur, maakt dat natuurlijk een behoorlijke impact. Om het ontwerp maximaal tot zijn recht te laten komen, is besloten de constructie dicht bij de ingang te plaatsen. En ook voor de weggebruikers is de tekst goed zichtbaar. Zowel overdag, als in de avond.

Gevelletters rood dirk van den broek

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels meer dan 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
Amusementspalei monaco lichtreclame gevel
The Bulldog neon amsterdam
Frijo geschiedenis the berry

Geef uw onderneming de spotlight die het verdient