Neon reclame vervangen met led

Amsterdam – Neon verbruikt veel energie, waardoor reclame-uitingen een flinke kostenpost kunnen worden. Gelukkig bestaat er een uitstekend alternatief: Led-verlichting.

Led-verlichting wordt ook wel het groene licht genoemd. Het is duurzaam en milieuvriendelijk. En niet geheel onbelangrijk: Beter voor de portemonnee. Goede redenen voor het Amsterdams Medisch Centrum om hun neon-verlichting te laten vervangen voor led. Hieronder leggen we het verschil in verbruik en de voordelen uit.

 

Neon vervangen door led AMC rekenvoorbeeld

Een rekenvoorbeeld

Met een simpele berekening laten we zien hoeveel u kunt besparen door over te stappen naar led-verlichting.

  • De wattage van neon is 8,2 kWh en dat van led 1,2. Een verschil van 85%.
  • De kosten per kWh zijn €0,23 incl. BTW (bron: Consumentenbond)
  • We gaan ervan uit dat de reclame gemiddeld 10 uur per dag ‘aan’  staat.

Met deze gegevens bespaart u:
7 kWh  x  € 0,23  x  10 uur  x  365 dagen =  € 5.876,50 per jaar (!)

neon vervangen door led AMC

De voordelen van led-verlichting

 

Doosletters-met-led-Student-Hotel

1. Lange levensduur

Led gaat jaren mee. Dit komt doordat er bij led nauwelijks warmte vrijkomt. In tegenstelling tot de gloeilamp, waarbij de gloeidraad snel stukgaat. Ter vergelijking: Een led-lamp gaat gemiddeld 35 x langer mee dan een gloeilamp.

Led bij cartier pc hooftstraat

2. Helder en warm licht

De tijd dat led-lampen ongezellig, kil licht gaven liggen gelukkig achter ons. En hoewel de meeste kantoren nog steeds voorkeur geven aan fris en helder licht, wordt de warme, sfeervolle variant steeds vaker toegepast in de horeca.

led verlichting interieur

3. Multi inzetbaar

Lampen, strips, spotjes, schermen of panelen. Led-verlichting is er in alle soorten. Voor puur functionele oplossingen of de meest gekke, creatieve uitingen. Ook is onze led-verlichting weersbestendig en daarmee geschikt voor buiten.

 

Led verlichting vervangen AMC voorbeeld vanmoof

4. Milieuvriendelijk

Led-verlichting is momenteel de meest duurzame vorm van verlichting. De energiebesparing kan wel oplopen tot 85%. Daarnaast zijn led-lampen tegenwoordig 100% recyclebaar. Een stuk beter voor het milieu dus!

FriJo regelt uw led-verlichting

Nieuwe lichtreclame

Wilt u een nieuwe lichtbak, verlichte letters of een andere vorm van lichtreclame? FriJo werkt met kwalitatieve led-lampen die jarenlang meegaan.

Van onverlicht naar led-verlicht

FriJo kan uw bestaande, onverlichte reclame laten stralen door led-verlichting toe te voegen. Ongeacht de vorm of het formaat.

Vervanging door led-verlichting

Vervang uw huidige verlichting door led-lampen en draag uw steentje bij aan een betere wereld. En binnen twee jaar heeft u deze investering er al uit! Win-win.

Trade - Doos- & Freesletters

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op met Bob Pront

Contact

Andere projecten met led-verlichting

 

FriJo Lichtreclame & Sign verzorgt lichtreclame voor veel verschillende soorten bedrijven door heel Nederland. Van Dirk van den Broek en Suitsupply tot het café om de hoek. Wij hebben inmiddels bijna 60 jaar ervaring met het plaatsen van verlichte en onverlichte gevelreclame.

Wat maakt reclame van FriJo uniek?

FriJo is een familiebedrijf en creëert sinds 1960 de meest uiteenlopende visuele communicatie-uitingen. Door jarenlange ervaring en het streven naar innovatie onderscheiden wij ons van andere bedrijven.

  • Duurzaam door hoge kwaliteit van materialen
  • Van design tot onderhoud
  • Alle mogelijke vormen door de nieuwste technologie
FriJo Lichtreclame contact

Geef uw bedrijf de spotlight die het verdient